2777
2789
عنوان

از دیدن خواب طلسم و جادو خسته شدم

1517 بازدید | 18 پست

دوستان کسی میدونه این خواب ها تعبیری داره یا نه ؟ یک مدتیه مدام خواب میبینم که یک نفر که شبیه جادوگر و دعانویس هاست داره برای خودم و خانوادم طلسم و دعا مینویسه و قصد آزارم رو داره اعتقادی بهش ندارم ولی ذهنم رو بی نهایت مشغول کرده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/6401753/روز-سوم-باطل-السحر-و-معجزه-قران-و-حال-من

توصیه میکنم به کانال مرگ هم زیباست سربزنید و دستوراتشو انجام بدین .هم ایتا دارن هم تلگرام@marg_ham_zibast  وhttp://t.me/marg_ham_zibast شیعیان ما به اندازه آب خوردنی مارا نمی‌خواهند. اگر بخواهند دعا می‌کنند و فرج ما می رسد. گاهی طبیب هم با بیمار گریه کرده😢💔 انگیزه ای برای ادامه دادن به زندگی نداشتی ،برو یه چیز خوشمزه بخور مثلا کاکائو😌به نسخه های دیگه ای از خودت در آینده فرصت زندگی بده خود خواهم نباش Take care

از بس بهش فکر میکنی و ازش میترسی و اینجا چرت و پرت مینویسن رفته تو ناخوداگاهت و خوابات از ناخوداگاهت ...

نه من اصلا اینجا زیاد نمیام  😅😅اعتقاد هم ندارم حتی به فا ل  ولی چند وقته مدام اینجور خواب ها رو میبینم 

نمیدونم از کی راهنمایی بگیرم ☹️ از طرفی میترسم الکی درگیر بشم از یک طرف هم ذهنم مشغوله نکنه چیزیه&nb ...

عزیزم منم اصلا آرامش نداشتم  یه دعای حصار گرفتم‌ 

چهار ساله گردنمه 

الان خیلی آرامش اومده به زندگیم.

شَر بِچار بَلکیِ پَدا گِندَگْ مَبیت...

عزیزم.خواب های مربوط به سحر و جادو دروغ نیست.

حتما پیگیری کن.

پیش یه روحانی که کارش درسته.

ممکنه اصلا سحر و جادو هم نداشته باشی.

مکانی که هستی دعا داره.

از امشب آیه الکرسی بخون به نت حصار خودت.

بعد هم سوره تکویر قبل خواب بخون.

سه مرتبه کافیه.

تو خواب دقیق بهت نشون میدن.