2777
2789

تنها ی بلیط بگیرم برم مشهد تنهای تنها با پسرم هیچجاهم‌نرما فقط برم تو حرم بشینم چندساعت جلو ضریح تنهای تنها 

روحم ارامش بگیرم دوست دارم انقدررررر روحم‌سنگین برم‌حرم‌وقتی میام سبک‌شده باشم اروم‌شده باشم

نمیخوام هیچکس دیگ همراهم باشه😔😔😔

کاش ب این ارزوم‌میرسیدم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
به همسرت بگو شاید همه با هم رفتین اینجوری بچتو‌میدی دست همسرت خودت میری حرم خالی میشی همه اینارو به ...

هیچگونه درکی دراین صورت نداره هیچ درکی تموم‌دلیل حال بدم‌خودشه کجا ب حرف من گوش‌داده ک اینجا گوش‌بده😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما که مشهدیم سال به سال نمیریم حرم..کُلاً مشهدی ها خیلی کم میرن حرم بیشتر زوار ها میان .. خیلی کم پیش میاد مشهدی ها حتی هفته ایی یکبار برن حرم.. بعضی از مشهدی ها که چند سالی یه بار میرن حرم

ما که مشهدیم سال به سال نمیریم حرم..کُلاً مشهدی ها خیلی کم میرن حرم بیشتر زوار ها میان .. خیلی کم پی ...

ولی خوشبحالتون خدایی برای من یه حسرت بزرگ اگ‌مشهد زندگی‌میکردم هروقت دلم‌میکرفتم‌میرفتم‌‌حرم 

انقدر حالم بده این روزا ک‌حد نداره