2777
2789

سلام خانوما من هفته ۲۲ بارداری هستم.بیشتر وقتا که خونه تنهام خیلی دلم میگیره انگار دارم خفه میشم نفسم بالا نمیاد دوست دارم همش برم مهمونی بیرون ولی خب همش خونه ام تا وقتی بیرونم حالم بهتره برمیگردم خونه بدتر میشم کسی اینجوری بوده شما چیکار کردین

عزیزم فضای خونت سنگین شده،، شاید دعاو طلسمی تو خونت باشه،  هر روز کندر دود بده،،

از ۱۳ بدر شروع شد همین که اومدم خونه دلم یهو گرفت انگار دلم نمیخواست خونه باشم شبشم داشتم خفه میشدم دکتر میگه بخاطر کم خونیه تنگی نفست.ولی خودم فکر کردم نکنه افسردگی ای چیزی گرفتم چون از وقتی باردار شدم زیاد بیرون نمیرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از ۱۳ بدر شروع شد همین که اومدم خونه دلم یهو گرفت انگار دلم نمیخواست خونه باشم شبشم داشتم خفه میشدم ...

عزیزم بعضی وقتا. بعضی مشکلاتی که یهو واسه ادم پیش میاد، مشکل ماورایی هست.. 

تو سیزده بدر. حتما زیر درختی نشستی... یا چشم و نظر خوردی.. یه همچین مشکلاتی پیش اونده.،، بخاطر همین سنگینی روت افتاده

عزیزم بعضی وقتا. بعضی مشکلاتی که یهو واسه ادم پیش میاد، مشکل ماورایی هست..  تو سیزده بدر. حتما ...

عزیزم باید چیکار کنم دیگه خسته شدم ارامش ندارم همش ناراحت میشم