2777
2789
عنوان

کیا تنبلی تخمدان شدید داشتن؟

1321 بازدید | 20 پست

کسایی که تنبلی تخمدان شدید داشتن و با عسل و سیاهدونه و دم نوش دارچین باردار شدن میشه راهنماییم کنید؟ 

اگر کسی تجربه دیگه ای داره ممنون میشم بگه

ببین اگه تنبلی داری فقط ورزش کن.یوگا برو پیاده‌روی تند .غذاهای فست فودی کنسروی نخور ...کنجد غذاهای گرم بخور ..شکمتو هفته ای یکبار با عسل و سیاهدانه ماساژ بده...و داروهای دکترتو مرتب بخور...خوب خوب میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اگه تنبلی داری فقط ورزش کن.یوگا برو پیاده‌روی تند .غذاهای فست فودی کنسروی نخور ...کنجد غذاهای گ ...

متاسفانه تایم کاریم و شرایط کاریم جوریه که مقدور نیست باشگاه برم فقط میتونم بگم تو خونه برقصم 

درچ حدیه تنبلی تخمدانتون؟منظورم فولیکول هاتونه

اطلاعی از فولیکول و اندازه و... ندارم تازه می‌خوام برم دکتر 

ولی اغلب بدون قرص پریود نمیشم مثلا سه ماه قرص مصرف میکنم بعد از قطع قرص دو ماه پریود میشم بعد باز پریود نمیشم تا حالا اقدام نکردم برای بارداری

اطلاعی از فولیکول و اندازه و... ندارم تازه می‌خوام برم دکتر  ولی اغلب بدون قرص پریود نمیشم مثل ...

آهان منم تنبلی دارم ولی پریودمیشم شایدچن روزعقب جلوبشه تایمش ولی درماه پریودمیشم من ۵ماه اقدامم دارو بهم داد دکترم ولی خب نتیجه نگرفتم هنوز البته .حتمابرو دکتر 

آهان منم تنبلی دارم ولی پریودمیشم شایدچن روزعقب جلوبشه تایمش ولی درماه پریودمیشم من ۵ماه اقدامم دارو ...

دکتر رفتم ولی برای پریود شدن دکترمم گفت بهت دارو میدم باردار میشی نگران نباش برای بارداری تازه می‌خوام برم هفته آینده ولی خب گفتم بدنمو گرم کنم که برای بارداری آماده تر باشم

آهان منم تنبلی دارم ولی پریودمیشم شایدچن روزعقب جلوبشه تایمش ولی درماه پریودمیشم من ۵ماه اقدامم دارو ...

شما تنبلی حساب نمیشه که یکم رژیم غذاییتو رعایت کن راحت پریودیات درست میشه

دکتر رفتم ولی برای پریود شدن دکترمم گفت بهت دارو میدم باردار میشی نگران نباش برای بارداری تازه می‌خو ...

گرمیجات بخور دیگه خرما.عسل.بادکش تخمدان هاانجام بده 

شکمتو باروغن سیاهدانه ماساژبده وباشالی چیزی ببند

ولی بادکش عالیه