2777
2789
عنوان

کیا مرغ مینا دارن؟ بیاین واجبه

67 بازدید | 11 پست

علت نوک زدن مرغ مینا به ساق پاش چیه؟ امروز به پاش نوک زده یه قطره هم خون‌ اومده، پماد اد زدم، میخوام برم تتراسایکلین هم بخرم بزنم.. خوب میشه یعنی؟

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارش پوستی داره پاشو با ضدعفوفی کننده الکلی شستشو بده احتمالا ساسی چیزی بهش چسبیده

ساس؟ از کجا یعنی؟ وای خدا ضدعفونی کننده الکلی چی مثلا؟ الکل بزنم ب پنبه؟ راستش واسه خواهرمه من نگه داشتم خواهرم میرفت سرکار گفت پاشو میزنه کفتم تو سرکاری بده من مراقبش باشم حالا از صبح دارم بهش میرسم تا ببره دامپزشک پماد تتراساییکلین هم خوبه؟ 

(لطفا عکس پروفایلم و امضام کپی نشه ممنونم🙏🏻)من از ساختمان قلب خود در شگفتم♥️…که چون سنگ مقاوم و گاهی چون شیشه شکننده است…طوفان حوادث مرا تکان نمیدهد…ولی از یک نسیم ملایم محبت به خود میلرزم…🍃🍃🍃 🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️🧚🏻‍♀️ اسمم معصومه نیست متولد67 نیستم…🌸
شاید خشک شده پوستش

واسه شما پیش اومده همچین موردی؟ خوب شده پاش؟

ساس؟ از کجا یعنی؟ وای خدا ضدعفونی کننده الکلی چی مثلا؟ الکل بزنم ب پنبه؟ راستش واسه خواهرمه من نگه د ...

تتراسایکلین براعفونته همون محلولی که کرونا برا ضدعفونی استفاده میکردید بعدشم پماد آد چشمی ودرنهایت یه وسیله آویز کن تو قفسش سرگرم شه

تتراسایکلین براعفونته همون محلولی که کرونا برا ضدعفونی استفاده میکردید بعدشم پماد آد چشمی ودرنهایت ی ...

این ساق پاش اندازه نیم سانت خط قرمزه مشخصه خونه از داخل خشک شده خودش نوک زده بمیرم براش الهی، چشم عزیزم صبح پماد اد زدم دیشبم زدم، پس تتراسایکلین نزنم مرسی که راهنمایی میکنی🙏🏻

اگه عفونت نداره نه اول باید منبع خارش رو از بین ببری 

نه ظاهرا که عفونت نداره فقط یه کوچولو لکه ی خون هست که از داخل خشک شده

نه ظاهرا که عفونت نداره فقط یه کوچولو لکه ی خون هست که از داخل خشک شده

نگران نباش جای قفسشو تغییر بده گاهی اوقات از استرس هم هست مثلا کاسکو من اگه از خونه ما جابجاشه یه کلام حرفم نمیزنه یا اونیکی طوطیا سریع خودشونو پفالود میکنن وجیغ میزنن

نگران نباش جای قفسشو تغییر بده گاهی اوقات از استرس هم هست مثلا کاسکو من اگه از خونه ما جابجاشه یه کل ...

الهیی🥺 عزیزم من دیدم خواهرم سرکاره و اون چند ساعتی که خونه نیست ممکنه پرنده به پاش نوک بزنه بخاطر همین اوردم پیش خودم منو خیلی دوس داره دعا کن خوب شه حال عمومیش خداروشکر عالیه بازیگوشی میکنه فقط چند دقیقه یه بار اروم خیلییی اروم ب پاش نوک میزنه از صبح نشستم پیشش گرفتم رو دستم باهاش میحرفم که نوک نزنه پماد اد زدم، الان هم ب جای اب چای طبیعی ریختم تو ظرف ابش، یه ساعت دیگم میذارم تو اب شنا کنه دوباره پماد بزنم دعا کن خوب شه خیلی واسم عزیزه