2777
2789
عنوان

کات کنم یا کات نکنم ب نظرتون

145 بازدید | 62 پست

سلام خانوما وقتتون بخیر

من دختر ۲۴ ساله هستم که ۳ ماهه با آقایی آشنا شدم هم سن خودم که وقتی با کیس های قبلی مقایسه میکنم میبینم خیلی بهتره صبور خوش اخلاقه مسئولیت پذیره و..

اما یک سری مشکلات هست که گفتم با شما مشورت کنم و ازتون راهنمایی بخوام 🙏🙏اول اینکه دیروز با من قرار گذاشته اما وسط قرار ب من اطلاع میده ک باید بره پیش دوستش و واقعا ب من برخورد این رفتار و این دومین بار ک شاهد همچین رفتاری هستم

دوم  میره بیرون با دوستاش برمیگرده ب من اطلاع نمیده مثلا ب من گفت بهت زنگ میزنم پیش دوستامم ساعت ۸بود بعد دیگه زنگ نزد حتی شب بخیرم نگفت 

منم خیلی آدم حساسی هستم و به همه چی توجه میکنم.. به فکر کات کردن این رابطه افتادم به نظر شما دلایلم منطقیه؟؟اگر نه میشه راهنماییم کنید ممنونم از همتون🌹🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر دوست داری کات  کنه ولی اول دلیل رفتار های اونم ازش بپرس

اون میگه کار واسم پیش اومد باید درکم کنی ولی من فکر میکنم تو اون لحظه میتونه به دوستش بگه من پیش فلانیم و نمیتونم بیام

اون میگه کار واسم پیش اومد باید درکم کنی ولی من فکر میکنم تو اون لحظه میتونه به دوستش بگه من پیش فلا ...

خپب از کجا میدونی دوستش شاید مریضه

شاید دوستش مشکلی داره معرفتی جاش می‌ره شیفت 

چقدر تو بد دلی

ایششش خیلی بده منم بدم میاد بهش بگو مستقیم اینو اگه پیچوند و قبول نکرد خودتم کلافه شدی کات کن برررره

هر چی بهش میگم اخرش میگه باشه حق با تو اما بازم تکرار میکنه وقتی ام ک بهش میگم دیگه نمیتونم ادامه بدم با این کارای تو آنقدر زنگ میزنه ک دلم ب رحم میاد 😔

توام همین رفتارو باهاش بکن ببین واکنشش چیه ؟عین خودش رفتار کن تا متوجه بشه نشین اعتراض و ناله کن خودتو حقیر کنی 

توام اهمیت نده بیش از خودشبی ارزش میشی بعد اون فکر میکنه خیلی بارزشه 

هر چی بهش میگم اخرش میگه باشه حق با تو اما بازم تکرار میکنه وقتی ام ک بهش میگم دیگه نمیتونم ادامه بد ...

یعنی دیدماا اینجور آدمی سوهان روحن فقططط اه اگه دوسش داری خیلی یه کم دیگه صبر کن درست نشد دیگه قانع نشو با حرفاشم چون رو مخه

شمام مثل من ی خانم هستی گاهی آدم ناراحت میشه و فکر میکنه واسه طرف ارزش نداره

بین عزیزم گاهی پیش میاد خودت درک کن اگر تو گرفتار بودی و یادت می‌رفت چنان کار های کنی اون وقتم حرف از ارزش میزدی