2777
2789

خواهش میکنم برای تبلیغ نیاین 

سلام مامانهای گل ممنونم که به تاپیکم میاین و خوشحالم که مامانها برای بچه هاشون وقت میذارن و استعداد شون براشون مهمه 

لطفاً اگر مادری در این زمینه تجربه داره بگه 

کجا بردین بچه هاتون رو تا بفهمین چه استعدادی داره؟ 

آیا راضی بودین؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۳سالگی بردم زود بود یک مقدار ۶سال سن خوبیه برای استعداد یابی یه سری مراکز هستن اونجا من بردم.اما میگن مشاوره های کودک هم میتونن کمک کنن در این زمینه

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.

من خودم با کلاس زیاد برای بچه مخالفم چون دوست ندارم بچه اذیت بشه یا خسته بشه 

فقط میخوام یه جای مطمئن باشه مشاورهاش خوب باشه تست های استاندارد داشته باشه 

همچنین بهم بگه مثلا بچت در زمینه فلسفه استعداد داره و فقط بهم یه سیر مطالعاتی و چندتا بازی معرفی کنه باقی کارهارو خودم انجام میدم براشون تو خونه 

مجدد خواهش میکنم کسی برای تبلیغ نیاد خانوما مدیونید برای تبلیغ نیاید چون آدم سر در گم میشه فقط اگر تجربه ای دارید بیاید برای تبلیغ تروخدا نیاید خانمهای محترم

ببین زن داداشم چندمدت پیش دخترداداشمو برده بود یه کلینیک فکر کنم میگفت حدود۷۰۰تومن شده واونجا یه دستگاه روسر دخترم گذاشتن واون قسمت از مغز که فعالیت کمتری رو داشته نشون داده وبعد یه سری تستای دیگه ودرنهایت یه آموزشهایی بهش داده بودن که همون نقطه رو تقویت کنه خیلی هم پیشرفت داشته 

من ۳سالگی بردم زود بود یک مقدار ۶سال سن خوبیه برای استعداد یابی یه سری مراکز هستن اونجا من بردم.اما ...

چه مراکزی؟

شما همون سه سالگی بردین؟

دیگه شش سالگی نبردین؟

راضی بودین؟

ببین زن داداشم چندمدت پیش دخترداداشمو برده بود یه کلینیک فکر کنم میگفت حدود۷۰۰تومن شده واونجا یه دست ...

خیر ببینی اسمشو بگو 

به زن داداشت گفته بودن در چه زمینه ای قویه و بهتره پدر و مادرش در چه زمینه ای پیگیر استعدادش باشن؟

هیچ جا نبردم از نحوه فعالیتش فهمیدم به چی علاقه و استعداد داره 

از صد مدل کلاس فرستادن و انیشتن پروری هم فراریم! خیلی‌ها تمام گذشته نداشته رو یکجا از بچشون انتظار دارن ورزش ، موسیقی و هنرهای مختلف ، زبانهای مختلف ، کارهای فنی و... همه رو یکجا میخان 😐

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چه مراکزی؟ شما همون سه سالگی بردین؟ دیگه شش سالگی نبردین؟ راضی بودین؟

روی بیلبورد شهرمون تبلیغ کرده بودن استعداد یابی کودکان.منم‌مراجعه کردم.هنوز ۶سالش نشده بچه ام که باز برم اما قصد دارم دوباره ببرمش.بچه ات اگه ۶سال به بالا داره برو اگر نه که الان هزینه الکی کردنه

🫀خدایا نجاتم بده 🤲🫀هرکی امضام خوند لطفا برای آرامشم صلوات بفرسته.
هیچ جا نبردم از نحوه فعالیتش فهمیدم به چی علاقه و استعداد داره  از صد مدل کلاس فرستادن و انیشت ...

منم مخالفم 

فقط میخوام در یک زمینه براش وقت و هزینه بذارم و علاقه مندش کنم که اگر هم استعدادش شکوفا شد،خوشحال و راضی باشه و فقط میخوام با کتاب و داستان و بازی سوقش بدم همین