2777
2789
عنوان

مامانا یهو از دیشب پسرم تب کرد

74 بازدید | 25 پست

دیروز حالش کاملن خوب بود از دیروز بعد از ظهر یهو علایم دلدرد شدید گرفت و بی قراری کرد یهپ اخر شب تب شدید ۳۸/۵تا ۳۹/۵داشت دیگه استا دادم نفسش بریده بریده بود و نای گریه ام نداشت تا ساعت ۴دیدم یهو تبش رقت بالا بردیم دکتر گفت ویروس لعنتی جدیده تا سه روز مسری و با استا و شیاف کنترل شه دارو هم پلارژین داد صد تا بجه ام همینجور بودن اونجا دیگه دکتره خودش همه علایمو میگفت مواظب باشید من هیچ جا نرفتم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سرمنم چهارشنبه خوب خوب بود یک دفعه تب کرد قرمز لبو شد بردم دکتر گفت ویروس ودارو داد البته اسهال هم ش ...

پسر منم حالش خیلی خوب بود یهو اینجوری شده انقدر تب داره ک هیچ واکنشی نشون نمیده ب کارا من تبش میاد پایین خوب میشه

گلم دختر شمام وقتی تب میکرد بدنش بی حس میشد حال گریه ام نداشت؟؟

آره عزیزم اصلا نه حرف میزد نه چیزی فقط هم شیاف میآورد پایین

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

گفتم دلدرد گرفته احتمالن از غذاشه بهش نساخته 

پسرمنم گرفت.رفتم بانک یه دختربچه مریض بودبچم رفت پیشش گرفت خیلی بد بود.بعدازاون منوگرفت حامله هم بودم بچمم توشکمم توهمون موقع که مریض شدم ایست قلبی کرد ومرد.هنوزم بعد۲ماه سرفه هام هست

پسرمنم گرفت.رفتم بانک یه دختربچه مریض بودبچم رفت پیشش گرفت خیلی بد بود.بعدازاون منوگرفت حامله هم بود ...

یا خدا چ مریضی بدیه خیلی ناراحت شدم عزیزم خدا از سر اینا ک میدونن بچشون مریضه و میارن بیرون نگذره 

من امسال هر چی بچه هام مریض شدن از بقیه بود