2777
2789
عنوان

راهنمایی میخوام

90 بازدید | 3 پست

بچه ها دیشب خونه مادرم بودم من داشتم جاروبرقی میکشیدم زنداداشم داشت ظرف میشست ، دیدم بابام وداداشم همش پچ پچ میکنن ، توجه ام جلب شد ولی خودمو زدم اون راه، بعد متوجه شدم داداشم میگه تو بکش جاروبرقی، زنداداشم اروم گفت روم نمیشه ، بعد دیدم بابام و داداشم اصرار دارن خسته شدی تو ظرف بشور ، یکماه قبل هم داداشم جلو زنداداشم و شوهرم گفت زن من از تو منظم تره که خیلی ناراحت شدم ، بعد جالبه جاروکشیدن من بقدری طول میکشه همه صداشون درمیاد تا زیر فرش هم جارو میکشم ، کلا برادرم همیشه میخواد زنش رو بزرگ کنه ، منم ناراحت شدم و قهر کردم شما بودید ناراحت نمیشدید؟

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن اهمیت نده بهش جوابش نده و هر وقت گفتن اینکارو کن بشون بگو من خوب درستش نمیکنم بزار زنت انجام ...

اره اتفاقا گفتم همینو ، گفتم بابا و مامان هر وقت دکتر میخوان برن من میبرم همیشه من کمک دستشونم از این به بعد تو و زنت برید کمکشون ، جالبه مامان و بابام طرف داداشم بودن

اگر پنجمین خورشید داشتم دیگه غمی نداشتم