بچه ها دیشب خونه مادرم بودم من داشتم جاروبرقی میکشیدم زنداداشم داشت ظرف میشست ، دیدم بابام وداداشم همش پچ پچ میکنن ، توجه ام جلب شد ولی خودمو زدم اون راه، بعد متوجه شدم داداشم میگه تو بکش جاروبرقی، زنداداشم اروم گفت روم نمیشه ، بعد دیدم بابام و داداشم اصرار دارن خسته شدی تو ظرف بشور ، یکماه قبل هم داداشم جلو زنداداشم و شوهرم گفت زن من از تو منظم تره که خیلی ناراحت شدم ، بعد جالبه جاروکشیدن من بقدری طول میکشه همه صداشون درمیاد تا زیر فرش هم جارو میکشم ، کلا برادرم همیشه میخواد زنش رو بزرگ کنه ، منم ناراحت شدم و قهر کردم شما بودید ناراحت نمیشدید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ولش کن اهمیت نده بهش جوابش نده و هر وقت گفتن اینکارو کن بشون بگو من خوب درستش نمیکنم بزار زنت انجام ...
اره اتفاقا گفتم همینو ، گفتم بابا و مامان هر وقت دکتر میخوان برن من میبرم همیشه من کمک دستشونم از این به بعد تو و زنت برید کمکشون ، جالبه مامان و بابام طرف داداشم بودن