2777
2789

دوساله دارم میزنم معجزه رخ داد توزندگیم

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره به شدت اولش جواب میده قطعش ک کردی چنان ترررررررری میزنه تو صورتت ک تا عمر داری مجبوری ازش استفاده کنی ک اون لکای ک بوجود اورده رو نبینی مثل مواد اعتیاد اورن کرم شبا بعدشم سرطان پوست ووو هررررکی بگه خوبه دروغ گفته

این کرما همش کورتونه زیر نظر متخصص که ساخته نشده مناسب با پوست باشه همش کورتون و لایه بردار و سفید کننده های قوی که هزارتا عوارض مثل سرطان پوست داره در بهترین حالتش پوستت داغون میشه که دیگه هیچ راه برگشتی نداری

فقط 12 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
اره به شدت اولش جواب میده قطعش ک کردی چنان ترررررررری میزنه تو صورتت ک تا عمر داری مجبوری ازش استفاد ...

اینو از کسی ک چهارسال درگیرشه بشنو ی مدت قطعش میکنم پوستم داغون از ناراحتی باز میزنم ک روحیه م برگرده

عزیزم از کجا گرفتی؟تا حالا شده یه مدت نزنی ؟پوستت چه تغییری کرد؟چرا مال من پوستم رو خشک کرده

آره ۳ ماه نزدم فرق نکرد 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه