2777
2789
عنوان

پسرم یکهو فیلم بد تو موبایل دید

2529 بازدید | 60 پست

سلام هرشب پسرم داستان کودکانه میبینه و۶ سالشه ومن پیشش میخوابم رفتم براش آب بیارم دیدم جلو چشمش را گرفته میگه مامان فیلم بد نشون داد درصورتی که من موبایلم قفل بود ولی بعد دیدم باز شده بوده بهش گفتم که مانباید این جیزها را ببینیم ویه خرده ازش پرسیدم چی دیدی کم وزیاد برام تعریف کرد دیگه کلی باهاش حرف زدم درمورد اندام خصوصی وکارهای بد که بعضیها میکنند زیاد کنجکاو نبود ولی من حالم خوب نیست میترسم برای کسی تعریف کنه از این چیز بدم میومد سرم اومد خیلی مواطب بودم خدایا چی کار کنم میتونم مثل همیشه مراقبش باشم وکنترلش کنم ولی میترسم لز درون بهش فکر کنه ومن متوجه نشم یعنی ممکنه یادش بره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه براش توضیح دادی که دیگه چیزی نمیگه نگران نباش 

Army💜 دلی ام 🐣i live because I can’t die … min yongi  اهنگ های مورد علاقه ام ✨like crazy & face off & letter & set me free & blue and grey & stay alive & magic shop & alone. & best of me & fake love & black swan & let go & mice drop & lie & promise & butterfly. & winter bear  & sweet night & … و تمام اهنگ های bts💜🙃

حالا فیلم بد چرا داشتید اخع:/

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh