2777
2789

خانما من ۲۱ سالمه تاحالا زایمان نداشتم دخول کاملم نداشتم 

یعنی چندبار واسخ رتبطه امتحان کردیما اما بخاطر درد شدیدش نتونستم تحمل کنم 

بلخشید واضح میگم اما من مثلا انگشتمو ک داخل میکنم حدودا دو سه بند انگشت ک دخل میشه یچیز تغریبا گردیو حس میکنم دستم بهش میزنم اونقد دردی حس نمیکنم یذرم فشارش میدم کنار میره و اانگشتم کامل داخل میره این نرماله یا ممکنه افتادگی رحم باشه؟عکسشو ک تو اینترنت نگا نیکنم تغریبا شکلش همونجوریهولی خب اخه مگ همچین چیزز ممکنه ک بدون دلیل افتادگی بگیرم؟

کاربر خانمم___آنه شرلیم سابقم___اسمم قرار بود بشه ممد دختری در مزرعه (ی)پاک شد😒😒😒

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم

افتادگی رحم اونه که از بیرون حسش کنی

مثلاً وقتی که سر دستشویی نشستی

گاهی اوقات ، موقع خنده یا سرفه نتونی ادرارت رو کنترل کنی

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
افتادگی رحم نیست 

اخه تو گوگل عکسشو میبینم شکل اونه 

نمیدونم چجوری توصیفش کنم دقیقا وسطش یه حالت بریدگی هس 

میشه فقط بگین این نرماله یا ن

کاربر خانمم___آنه شرلیم سابقم___اسمم قرار بود بشه ممد دختری در مزرعه (ی)پاک شد😒😒😒
عزیزم افتادگی رحم اونه که از بیرون حسش کنی مثلاً وقتی که سر دستشویی نشستی گاهی اوقات ، موقع خنده ...

اخه تو گوگل عکسشو میبینم شکل اونه 

نمیدونم چجوری توصیفش کنم دقیقا وسطش یه حالت بریدگی هس 

اونوقت تو چرا باید افتادگی رحم تو ۲۱ سالگی بگیری🙄🤐و اینکه بالاخره ازدواج کردی یا نه 🫠

نمیدونممم تو تاپیک قبلم یسریا گفتن ممکنه افتادگی باشه منم تو گوگل سرچ کردم حس کردم اونجوریه 

به تازگی ازدواج کردم...

حالت شما نرماله عزیزم افتادگی رحم در اثر زایمان طبیعی سخت، وزن بالا و کهولت سن بوجود میاد که شامل ش ...

مرسی بخاطر نظرت خیالم راحت شد❤

اخه تو گوگل عکسشو میبینم شکل اونه  نمیدونم چجوری توصیفش کنم دقیقا وسطش یه حالت بریدگی هس

کلا میخوام بدونم چرا تو فکر دختر ۲۱ ساله افتاده که افتادگی رحم داره؟ کسی تو فکرت انداخته؟ چون من تا حالا به این موضوع فکر هم نکردم برام عجیبه

کلا میخوام بدونم چرا تو فکر دختر ۲۱ ساله افتاده که افتادگی رحم داره؟ کسی تو فکرت انداخته؟ چون من تا ...

اره تو تاپیک قبلیم همین صحبتو کردم ک یچیزایی حس میکنم 

یسریا گفتن ممکنه افتادگی رحم باشه بعد ک گفتم من اصلا زایمان اینا نداشتم گفتن به این چیزا ربطی نداره ممکنه بخاطر دلایل دیگ بوجود اومده باشه