2777
2789
عنوان

مامانای باردار قمی

332 بازدید | 34 پست

سلام خانومای قمی کسی خودش یا دورو بریاش تجربه زایمان تو بیمارستان های قم رو داشته ؟ کجا زایمان کرده و چطور بوده رسیدگیشون؟طبیعی یا سزارین؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی  دکتر شیفت میاد بالاسرمون

من پیش دکتر عزتی پرونده دارم اما می‌خوام فرقانی عمل کنم. دکترم هم اونجا نمیره. میتونم برم اونجا بدون اینکه پرونده داشته یاشم؟ سزارین میخوام

من پیش دکتر عزتی پرونده دارم اما می‌خوام فرقانی عمل کنم. دکترم هم اونجا نمیره. میتونم برم اونجا بدون ...

سزارین اختیاری یعنی؟ 

نامه داری برای سزارین؟ 

اجباری باشه سزارینت هر جا بری دکتر شیفت انجام میده فک کنم ولی نوبت باید بزنی 

من از روند سزارین زیاد اطلاع ندارم

سزارین اختیاری یعنی؟  نامه داری برای سزارین؟  اجباری باشه سزارینت هر جا بری دکتر شیفت ان ...

نمیدونم من شرایط اجباری بودن رو دارم یا نه.نامه پس باید بگیرم اگر اختیاری شدم

پیش یکی از دکترهای  اونجا پرونده داشت؟یا همینطوری رفت. من پیش یه دکتر غیر از دکترهای اونجا پرون ...

ن دکترش کاشان بود

اومده بود خونه مادرم دردش گرفت

میخاست طبیعی بیاره

لگنش کوچیک بود نشد سزارین شد

دیگه سیم کارت نداشتم بیام🙄با خط شوهرم اومدم ک انشاالله ب تبریک رسیدن تیکرمو ببینم،،همیشه آرزوشو داشتم💔
مگه تحت نظر نیستی  تا حالا دکترت از زایمانت نگفته؟  اخرین سونو کی دادی بچت بریچه یا سفال ...

چرا هر ماه میرم دکتر اما تا حالا چیزی نگفته. آخرین سونوم قبل عید بود. چون گفت کانالت کوتاه شده اصلا یادم رفت بپرسم اینارو ازش