شب که میشه فکر و خیال های لعنتی منم شروع میشه اینقدر تو زندگیم دغدقه دارم که نمیدونم به کدومش فکر کنم اینقدر اوضاع اقتصادی بده که چند سال هزارتومنم نتونستیم پس انداز کنیم قبلا شرایط خیلی خوب بود ولی الان دغدقه مون شده مواد غذایی تموم نشه ماشین خراب نشه و....... خیلی خستم اینجا تنها جایی که میتونم حرفمو بزنم من یه دختر ۲۱ ساله دانشجوام نمیتونم ببینم تو این شرایط کمک خرج نباشم حداقل خرج خودمو دریارم روزی ۲ تا ۴ ساعت دانشگاهم و بلافاصله بعد کلاسم ۴ تا۵ ساعت میرم اسنپ در روز بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن دریارم بخدا خیلی چیزا داره برام ارزو میشه خیلی چیزا داره حسرت میشه تمام فکر خیال خانواده تمام اوضاع اقتصادی نمیزار تا صبح فکرش پلک رو پلک بزارم گناه ما چی بود زندگی که خودمونم نخواستیم ؟؟؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم روزی رسان خداست. خدای زمان ارزانی، خدای زمان گرانی هم هست. ما تلاشمون رو میکنیم توی زندگی، ولی بقیشو میسپاریم به لطف و رحمت و مهربانی خدا و برکتی که انشالله به روزیمون میده.
اولن کو چک دومن اومد شانس گند نگرفت کارم کی اون خسارت جبران کنه کسی بوتیک میزنه که حداقل یکی دوماه اول پشتوانه نالی داشته باشه که اگه کارش نگرفت بتونع خودشو جمع و جور کنه