2777
2789

این الان ازکجاس دوستم دارم منم میخوام تو تل یابرنامه دیکه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان  Chatgpt روتو تلگرام سرچ کنید میاره واستون

من دو روزه میزنم

میگه باید وارذ کانال شی

کانالشم وارد نمیشه

اثبات شی نفی ماعدا نمی کند 😬                                             هیچ وقت فلسفه باکلاسی یه شغل، اخلاق و شخصیت فلان ماه/شهر/اسم، بز بز کنید بزارم، شغلمو نمیگم شناسایی میشم، سن فقط یه عدده و... رو نفهمیدم 😐💔                                                                         تا وقتی چیزی اسیبی بهمون نمیرسونه حق دخالت نداریم 😉        با اوردن کلمه بعضی... خیلی اوقات از توهین به خیلیا جلوگیری میشه 🙂      
چرا اینقد جدی گرفتی 😐باشه بابا ما بیشعور ولی این فقط ی رباته😐

من کجا گفتم بیشعور عزیزم؟ من منظورم اینه که تا میشه کلی استفاده مفید و عالی از این کرد چرا این سوالا اخه در کل من قصد توهین به شمارو نداشتم💚

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...    {📚bibliophil} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

من کجا گفتم بیشعور عزیزم؟ من منظورم اینه که تا میشه کلی استفاده مفید و عالی از این کرد چرا این سوالا ...

اتفاقا من اینقد سوالای خوب ازش پرسیدم ولی بچم خنگ بود همه رو یا گف نمیدونم یا غلط جواب داد منم زدم به دری وری گفتن 😂