2777
2789

فردا اکسم رومیخوام ببینم البته اون گفته هموببینیم بعد۷ماه میخوام یجوری بفهمم دوسم داره یا نه بنظرتون چیکارکنم توروخدابگید نظرتون واسم مهمه چطوری محکش بزنم که عشقی بهم داره یا الکیه🥲💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکس؟

مگه نمیگی اکسم پس دیگه چی میخوای؟

ناگهان در کوچه دیدم بی وفای خویش را   باز گم کردم ز شادی دست و پای خویش را   گفته بودم بعد از این باید فراموشش کنم    دیدمش وز یاد بردم گفته های خویش را":)                 تیکر تولدمه:))
چرا میخاد ببینتت و چرا قبول کردی

امروز سریه چیزی که دعوام شده بودباکسی که به اون ربط داش بش زنگ زدم گفت بیاببینمت میخوام جدی باهات حرف بزنم بچه بازیاروبزارکنار یهوگذاشتی رفتی سیمکارتتم خاموش کردی حرف دارم باهات

در یک جلسه چه توقعی داری  بعد هفت ماه کات  نیاز به زمان بیشتر هست تا بشه گفت  بعد ...

میگه میخوام باهم ازدواج کنیم منم گفتم من درشرایطی نیستم بت فک میکنم فردایمان حرفتوبگو برم 

در یک جلسه چه توقعی داری  بعد هفت ماه کات  نیاز به زمان بیشتر هست تا بشه گفت  بعد ...

جدابودیم بخاطر یه سری مثال ازش دلخوربودم که آدم بشه که خدامیدونه برهمین گفتم راهنمایی کنین تاامتحانش کنم