2777
2789
عنوان

حنا زدن ب مو

150 بازدید | 8 پست

بچه ها مویی ک خرمایی تیره باشه بخوام یکم روشن تر شه باید حنارو با چی ترکیب کنم؟ و چند ساعت بزارم؟ کسی تجربه داشته؟ 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

بعد نمیتونی رنگ کنیاا

دخترم میگه باید حنا واسش بزنم،، واس خودم نی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دعا کنید بچم رو صحیح و سالم در آغوشم بگیرم.💐تو دلی مامان،منو بابایی خیلی برای اومدنت ذوق داریم....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حنا برای سر درد و کلا پوست سر خیلی فایده داره منتها فقط بعضی ارایشگرا هستن ک میتونن روی موی حنا دار رنگ بزارن باید قبل رنگ یکدور ریمو کنی.

من حنا گذاشته بودم میخاستم رنگ کنم خیلیا گفتن نمیشه بعضیا گفتن اول ریمو ک هزینه جدا داره ی نفر گف بیا خودم میذارم رنگو بدون ریمو.و رنگیم ک گذاشت عالی شد واقعا

لایک نکنید اه
من همیشع حنا و قهوه و کاکائو و ارد نخودچی وسمه چای و صدر و روغن زیتون و تخم مرع قاتی میکنم میزارم رو ...

زیاد غیر طبیعی نمیشه؟ چون واسه دخترمه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اها خوب حنا با قهوه اشناها زده بودن خوب شده بود یه تناژ قرمز داشت

ن نمیخوام حالت قرمزی بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زیاد غیر طبیعی نمیشه؟ چون واسه دخترمه

ببخشید متوجه منطورتون نشدم از چه لحاظ غیر طبیعی ؟من خودمم ۲۰ سالمه همیشه موهامو اینجوری قهوه ای در میارم اگه میخواین قرمز نشه وسمه و روغن زیتون بریزین وبجای اب با چای درستش کنین که رنگ باز نکنه