دوماهه پریود نشدم زردچوبه ، زعفرون ، دارچیین و نبات هم خوردم ولی نمیشم، یه سری هم اینطوری شدم حتی با دو بار آمپول زدن هم نشدم بعد دو سه ماه شدم .بعد یه مدت منظم شده بودم که دوباره اینطوری شد ، اقدام هم هستم یک ساله ولی خبری نیست ، تخمدان پلی کیستیک هم دارم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
***** مـــــــــعجزه زمانی اتفاق می افتد که تو به جای انرژی بخشیدن به ترس هایت، به رویاهایِ زیبایَت انرژی بدهی، به جای باور کردنِ ترس هایت، رویاهایت را بـــــاور کنی. همه ی زندگی روی همین دو واژه استواره : بــــــــــــــــــــــاور ، تمـــــــــــرکز
عزیزم دم کرده رازیانه بخور و اگر روغنشم داری برا ماساژ عالیه فرداش پرید میشی
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .
عزیزم هرروز صبح زنجبیل تو ابجوش بری بخور ، گل گاو زبان هم برا پریودی عالیه ، برای قضیه تخمدانت هرصبح و هرشب روغن سیاه دانه چرب کن ان شاالله خوب میشی نگران نباش فقط سردیجات و ترشیجات (مثل سرکه )بهتره از برنامه غذاییت حذف بشه یا با مصلحش خورده بشه
یه مدت اینو میخوردم خوب بود ولی میگن کیست سینه میاره دیگه نخوردم
نه عزیزم وقتی پریدی بخوری کیست میاره چون باعث افزایش هورمون مردانه میشه ولی غیر از پریدی باعث افزایش هورمون زنانه میشه خیلی هم برا سلامتیت خوبه اتفاقا از کیستم جلو گیری میکنه البته بازم میگم تو پریدی اصلا نباید استفاده شه
معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .