2777
2789

همکارم  منو دوست داشت منم اونو ، یه بار خواهرشو آورد شرکت برا آشنایی. من عصبانی بودم با خانومه بد حرف زدم. 

یه بارم با خودش دعوام شد بهش گفتم بیشعور.بعدش کلا ولم کرد و پشتمو خالی کرد. اصولا نباید خواستگار یا عاشق محکم تر از این حرفا باشه؟! شایدم من انتظار زیادی دارم؟ 

اونجا فوش دادی حق داشته

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولی درکت میکنم منم یوقتایی همچین میکنم مخصوصا تو پریودی

آدم خوبی نیستم..اما میشه لطفا ازتون بخوام که برای ظهور امام زمان صلوات بفرستین؟؟  حتی ما آدم بدا هم میتونیم منتظر باشیم...شاید خدا رحم کنه بهمون وقتی ببینه خوب و بد منتظرشیم🥺گره عجیبی افتاده به کارم خواهرا،التماس دعا که هرجور به صلاحمه مشکلم زودی حل شه خسته شدم😔خمشترک مورد نظر حوصله ی بحث ندارد اگر قصد بحث کردن دارید ریپلای نکنید با تشکر🦦از میان تمام نداشته هایم افتخارم این است مادرم حضرت فاطمه (س) و لقب من سیده است.. 💚چند وقت پیش با یه خانومی حرف میزدم میگفت ما نیاز ب امام زمان رو قلبا حس نکردیم ک آقا بیاد...آخه ما ک خیلی عادی داریم زندگی میکنیم...ینی فقط منم ک قلبم داره میگیره از این همه تاریکی ک تو دنیاست؟ این همه بچه های کار این همه نیازمند..بهش فکر ک میکنم غذا از گلوم پایین نمیره...چطوری اینقدر بیخیال شدیم؟ ما هر چقدرم تلاش کنیم این چیزا از بین نمیره جز با ظهور امام زمان..یه صلوات برای تعجیل در فرج بفرستید لطفا😔🙏 ما اهل کوفه نیستیم، مهدی(عج) تنها بماند❤خدای مهربونم میدونم لایق نیستم اما دعا میکنم مرگ مرا شهادت در راه امام زمانم قرار بده

سلام عزیزم وقتتون بخیر، سال نو مبارک وطاعاتتون قبول درگاه حق☘🌺☘🌺☘🌺☘

من مشاور خانواده و مشاور حقوقی هستم،

مشاوره خانواده در زمینه(اختلافات زناشویی_آموزش همسرداری_راهکارهای جذب همسردلخواه(ویژه دخترخانوم و آقا پسرای گلمون)_فرزند پروری_مهارت های افزایش اعتماد بنفس وعزت نفس و....

مشاوره حقوقی در حوزه خانواده(طلاق،مهریه،نفقه،جهیزیه،حضانت،ارث،نسب و...)

مشاوره بصورت آنلاین(چت و ویس) در هرپیامرسانی که براتون مقدور باشه(تلگرام،واتساپ،

اینستاگرام،ایتا،بله،

سروش،روبیکا،گپ و آیگپ)

یعنی توی خونه خودت، کنار باد کولر یا کنار بخاری، ریلکس میشینی و بصورت آنلاین با مشاورت صحبت میکنی😍

بصورت ۲۴ ساعته حتی ایام تعطیل ارائه خدمات میشه خدمتتون،

مشاوره خانواده یکساعته۷۹تومن😍

مشاوره خانواده سی دقیقه ای ۵۹ تومن😍

مشاوره حقوقی ۱۵ دقیقه ای ۶۰ تومن😍

تنظیم انواع دادخواست و لایحه واظهار نامه بصورت نیم بها و در اسرع وقت انجام میشه✅

خیلی از خانوما به هر دلیلی اعتماد نمیکنن بابت پرداخت هزینه، اینم هیچ اشکالی نداره! میتونین اول مشاوره بشین بعد هزینه رو پرداخت کنین🤩

ضمنا مشاورخانواده و مشاور حقوقی شما یک خانومه بنابراین باخیال راحت میتونین وقت مشاوره بگیرین و این خدمات رو خیلی راحت دریافت کنین

درصورت تمایل به آیدی که تو قسمت امضام گذاشتم پیام بدین و یا درخواست دوستی بدین تو خصوصی براتون شماره همراهم وبذارم

شرایط مشاوره رفتن نداری؟هزینش برات سنگینه؟ مسیر خونه تا مراکز مشاوره برات دوره؟دوست نداری حضوری با مشاور راجب مشکلت صحبت کنی؟دلت میخواد تو خونه بشینی و با مشاورت در ارتباط باشی؟ همه اینا قابل حله!! اونم با پنجاه درصد تخفیف!!!!!!😍😍😍بله خانوما من کارشناس ومشاوره خانواده هستم و کارشناس و مشاوره حقوقی🤩در زمینه مربوط به مشاوره خانواده در موضوعات:حل اختلافات بین زوجین،آموزش همسرداری،آموزش جذب همسردلخواه ویژه دختر خانوما و فرزندپروری مشاوره ارائه میشه خدمتتون🌹در زمینه مشاوره حقوقی هم در حوزه مسائل مربوط به خانواده (طلاق_مهریه_نفقه_حضانت_جهیزیه_ارث_نسب و دیگر مسائل مربوط به خانواده)مشاوره ارائه میشه،انواع دادخواست، درخواست،لایحه،اظهارنامه در اسرع وقت با ۵۰ درصد تخفیف تنظیم میشه،آیدی مشاور در روبیکا،ایتا،سروش،گپ،بله وآیگپ:moshavere_onlinee                                و در تلگرام:moshavere_onlineeeپیام بدین🌱