2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لابد الان ی سریا میان میگن 

ی سری بی حجاب ریختن بیرون زندگیمونو بهم ریختن/:

در جواب آدم هایی با این طرز تفکر باید بگم:

اگه ما زندگی شمارو بدون مثلن شال پوشیدن بهم ریختیم 

شما هم با پوشیدن چادر زندگیمونو بهم ریختین.بله!

خانومای غیر مذهبی نگن؟؟؟ مثلا چ ربطی داره منطقه زندگی به مذهبی و غیر مذهبی اگه منظورت حجابه که اکثری ...

چرا عزیزم اگر اطلاعات دارن بگن

به هر حال هرکسی سلیقه ای داره برای خودش

و شرایطی داره برای محل زندگیش...

لابد الان ی سریا میان میگن  ی سری بی حجاب ریختن بیرون زندگیمونو بهم ریختن/: در جواب آدم هایی ...

وااا😂🤣

اگر میخواهید خوشبخت باشید، زندگی را به یک هدف گره بزنید نه به آدم ها و اطرافیان...
لابد الان ی سریا میان میگن  ی سری بی حجاب ریختن بیرون زندگیمونو بهم ریختن/: در جواب آدم هایی ...

جدی جدی مشکل دارینا کسی اسم از شما ها اورده؟ همه جای دنیا میگن بی حجاب ها مخصوصا اونایی که سعی میکن با برهنه شدن برن تو مکان های عمومی اونا خونه خراب کنن😂دارین میسوزین کسی محل نمیده یه جورای باید عقده گشایی کنید

تا خدا بنده نواز است ب خلقش چ نیاز است💚 وطن مادر کی کجا دیده کسی مادرش بفروشه؟اگه فروشنده ای با من بحث نکنحوصله بحث با وطن فروش ندارم گزارش میزنم کاربریت بره هوا.امام صادق عليه‌السلام: اى گروه شيعيان! شما منسوب به ما هستيد؛ پس مايه زينت ما باشيد، و مايه زشتى (بد نامى) ما نباشيد.از صبح ازل تا شام ابد از کودکی ام تا سنگ لحد بی هوی علی هو هو نشود♡