2777
2789

برا جهازم مادرم که سرپرست خانواده بود نتونست مبل و تخت بخره الان بعد ۵ سال هم احساس نیاز میکنم بهشون و هم خیلی دلم میخاد خونم زیباتر باشه. به نظرتون مبل راحتی  در حد ۲۰ تومن واقعا راحت هست و میشه حسابی روش کرد!؟ چون همسرم کارگر هستن و حقوق کمی دارن .  اگ اصفهان آدرس کارگاه تولید مبل که کارش خوب باشه و اقساط بده رو بهم بدین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیوار تولیدی زیاد زده

هیـچ هم زیبا نبودی، من تو را زیبا کشیدم بی جهت اغراق کردم، دلبر و رعنا کشیدم از "لئوناردو داوینچی" عذرخواهی می کنم که این همه عکس ِ تو را مثل ِ "مونالیزا" کشیدم تو نمی دانستی اصلن "شهرزاد" ِ قصه ها چیست من هــزار و یک شب از مـــوهای ِ تو یلدا کشیدم من چه بی انصاف بودم با ترازوی ِ دلم که تار ِ مویت را برابر با همــه دنیــا کشیدم مرغ ماهی خوار ِ بدترکیب! جوجه اردک ِ زشت!باورت شد که تو را شهزاده ی ِ قوها کشیدم؟بعد از این خوش باش با او، میروم از خاطراتت خاطرت  آســوده باشد  از خیالت  پا کشیدم.     قرار بود الگو بشم شدم درس عبرت شدم اسم کاربریمم بخاطر اهنگ تریاک فروش نگام کرده 

تو دیوار یا اینستاگرام بگرد تولیدی مبل هم می‌تونی پیدا کنی پنج نفره بخر حتما نباید هفت نفره یا نه نفره باشه، مهم اینه که فعلا به چیزی که می‌خوای برسی، حواست باشه بعضی مبلا داخلشون با پارچه و ابر پر شده که  نگرفتنش بهتر از خریدنشونه.

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن

عزیزم یه تولیدی مبل توی دولت اباد من رفتم هم مدلتش خوب بود هم جنسشون اماازقیمتهاش اطلاع ندارم چون قصدخریدنداشتم،امامثلا یه سری مبل داشت تک رنگ بودند چون یکم ارزونترمیدادو اقساط بلندمدت جنسش هم باسفارشی یکی بود

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

می‌تونی یه کاناپه با دو تا مبل تک بخری. من دولزده سال پیش از یافت آباد خریدم مبلام عالی بودن تازگی خراب شدن

هموقتی با پسرکم بازی میکنم بهش میگم چق چق چق ، شوشولی شوشولی پسرکم قهقه میزنه چقد راحت میخنده به این کلمات بی معنی ...                                 حالا بعد از مدت ها دومی تو راهه آرزو می‌کنم هر چی صلاحه همون بشه، آرزو می‌کنم همه اونایی که دوست دارن زودتر بچه‌شونو بغل کنن