2777
2789

شاید درست نباشه شایدم بهترین تصمیم باشه و باید زودتر اینکارو‌میکردم 

میدونم‌اون‌چیزیش‌نمیشه ها میدونم من اذیت میشما میدومم مهرطلبم زجر‌میکشم میدونم اون براش خیلی بهتره تا هرساعتی بخواد تو‌سایت و‌بعدشم خواب شاید من‌خیلی شبا اشک‌بریزم‌ن‌از دوست داشتنا از اینکه ادم‌حساسیم باوجود همه زجر‌و‌عذابا دلم‌محبت میخواد ولی خب کتک‌ کمربند درد توهین‌تحقیر شدن‌همه چی‌ نصیبم‌شد الا چیزی‌ک‌ازش میخواستم

دیگ‌ نمیخوامش ولی خب نمیتومم جدا بشم نمیدونما شایدم هنوز‌خرم‌خیلی خر‌ک‌میخوامش  همه رو‌میدونم ولی دیگ‌نمیکشم دیگ نمیتونم دیگ‌صبر ندارم دیگه تحمل هیچی ندارم  

اوف‌خدا اصن نمیدونم‌چی‌میخوام فقط میدونم دلم یه تصادف و‌تموم‌شدن زندگیم‌و‌میخواد نمیدونم خدا چرا من‌و افرید اصن مگ‌میشه یه ادم‌انقدر حقیر و‌بدبخت‌وای وای ازاون‌روز‌ک‌بمیرم انقدر حرف دارم با خدا انقدر گله دارم ازش

چقدر داغون‌شده حالم 

خوشبحالش اون پیش دوستاش مشروب  اهنگ با صدای بلند همه دوستاش همه چیزایی ک‌میخواد دوروبرش هست اصن یادش نمیاد یکی تو‌خونه از درد ب خودش میپیچه باخودش‌میگه چرا برم‌خونه وقتی بهترین جاهست ارامش دارم مست میکنم فراموش‌میکنم‌همه چی و‌

خدایا تو‌واقعا وجود داری یعنی واقعا داری میبینی باورم‌نمیشه تو‌بااینهمه عظمتت بااین همه قدرتت دردامو‌میبینی بدترم‌میکنی 

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگرن

تنگی نفس

عفونت بخیع

بچه کولیکی

درد بدن

گریه

گریه

هرشب عذاب

😭😭😭😭😭😭🤐🤐🤐🤐🤐😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
آره واقعا خیلی خری

میدونم 

ولی یه مادرم ک‌یاید باید باید برا بچم‌بتونم‌تحمل کنم 

بچم‌ بهم‌نمیده باهاش‌رابطه خیلی خوبی نداره برم‌هیچکس‌نیست از بچم‌مراقبت کنه منی ک‌ چندسال اومدم تو‌زندگیش و‌روحی داغون‌کرد خوارم‌کرد بچمم میکنه الان خودم‌نمیذارم همش دور‌میکنه ازش نباشم‌چی‌سر بچم‌میاد پس بخاطر اون‌تحمل میکنم

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
حیف جوونیت نیست!

وقتی مادر باشی ب تنها چیزی‌ک فکر‌نمیکنی‌ارامش‌خودت 

دوست داریا حسود میشی تلخ میشی بداخلاق میشی ولی

وقتی ب این فکر‌میکنی‌حتی برا یساعت نمیذاره بچت پیشت باشه تربیتش چی‌میشه ایندش همه و‌همه از بین میره بخاطر ارامش خودم من‌نمیخوام ‌این ارامش

عزیز دل چقدر سخت.درکت میکنم چون متاسفانه منم مهر طلبم.وقتی خم خودمو از کسی دریغ میکنم فقط دارم خودمو تنبیه میکنم.

عزیزم هر کاری راهی داره.

خدا نگفته بشین بزنن تو سرت

یه جا باید یه تصمیم درست بگیری

قوی باش و جدی برخورد کن

ببین یا باید طرفو درست کنی

یا باید ول کنی بری پی زندگی خودت

ببین درست شدنی هست یا نه

تلاشتو بکن ولی از راه درست و منطقیش

کتک خوردن راه نیست.قطعا یه چیز میشه که به کتک ختم میشه.میخای حقتو بگیری ولی راهشو بلد نیستی.

واقعا زندگی خیلی کوتاهه برای چی قمبرک زدی اون خوش بگذرونه تو خودتو نابود کنی

باهاش صحبت کن بگو اگه راضی به زندگی باهام نیستی جدا شیم 

دیگه حالت از این بدتر که نمیشه شاید اول سخت باشه ولی بعد به زندگی برمیگردی 

میشه دلبرانه بنگری...!؟
این مدل تاپیک ها رو که می بینم واقعا ناراحت میشم و از این که کاری از دستم برنمیاد ناراحت تر  و ...

نگو‌عزیزم خدا لعنت نمیکنه ک‌هیچ هرروز سرحالترشون‌میکنه شاداب ترشون میکنه موفق تر 

این‌منم ک‌تاابدو‌یک‌روز‌محکومم ب موندم

وقتی مادر باشی ب تنها چیزی‌ک فکر‌نمیکنی‌ارامش‌خودت  دوست داریا حسود میشی تلخ میشی بداخلاق میشی ...

خدا کمکت کنه عزیزم ولی کاش می‌دیدی اینجوریه خودتو نجات میدادی قبل اینک بچه بیاری

او بالاتر از اندیشه هاسسسسست...
وقتی مادر باشی ب تنها چیزی‌ک فکر‌نمیکنی‌ارامش‌خودت  دوست داریا حسود میشی تلخ میشی بداخلاق میشی ...

بچه شاهد درگیری و کتک خوردن مادرش بشه ایندش وضعیت روحی بچه چی میشه

میشه دلبرانه بنگری...!؟