🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🍃تو این دنیا هیچ ثروتی بالاتر از آرامشنیست🍃هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
مال منم گاهی دیدم نگاه میکنه ولی نمیدونم این هیزیه.. بیشتر بنظرم کنجکاوه.. اون موردایی نگاه میکنه ک چهره عجیب غریبی برا خودشون میسازن
بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
اول باید مدرک داشته باشی که اگه یه وقتی رفتی دادگاه و خواستی طلاق بگیری و قاضی گفت مدرک بتونی ثابت ک ...
مشکل من اینکه مدرکی ندارم با همکارش هم مچش گرفتم هیچ مدرکی جمع نکردم با ی معذرت خواهی جمع شد چون همکارش متاهل بود کلی گریه کرد گفت اشتباه کردم گول خوردم