2777
2789

سلام خانما من با درد پهلو رفتم دکتر بتا نوشت ۲۴۸ بود رفتم سونو گفت خارج رحمیه الان سه روزه بستریم بهم سه تا امپول زدن واسه سقط الان بتام اومده رو ۱۲۰ خسته شدم شماها چقدر طول کشید دفع شه؟امیدی هست بارداری بعدی سال باشه خیلی نگرانم

من بارداری پوچ داشتم هنوز در گیر بقایا هستم، ایشالا که میاد پایین با همین آمپول ها، خیلی ها بعد بارداری خارج رحمی یا پوچ بارداری سالم داشتن، انشالا ما هم از همونا باشیم

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
من بارداری پوچ داشتم هنوز در گیر بقایا هستم، ایشالا که میاد پایین با همین آمپول ها، خیلی ها بعد بارد ...

بارداری پوچت چطوری بود؟اخه من بهمن بی بی مثبت شد ازمایشم ۲۱ شد باید تکرار میکردم که دیگه پریود شدم تو سوتو هم گفت جیزی نیس 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جراحی شدم لاپاراسکوپی 

من اشتباه کردم بعداز سقطم   یک سال و نیم دکترایی رفتم که اسم بزرگی داشتن ولی سواد کافی نه 

آخرش رفتم مرکز مام پیش دکتر رضا نصر تو اولین ویزیت مشکلمو تشخیص داد و گفت جراحی دوباره کردم و ماه دوم اقدام باردار شدم 

چون لوله راستم که جراحی شده بود . عفونی شده بود و عفونت ها می‌ریخت داخل رحم و لوله چپم 

جراحی مجدد کردم و لوله راستم و کامل بستن و بعداز لوله چپ باردار شدم 

لپ کلام تو‌انتخاب دکتر بعداز خارج از رحم یک دنیا دقت کن

سلام خواهر من چند سال پیش حاملگی خارج رحم داشت با آمپولی که فک کنم در شیمی درمانی هم استفاده میشه رفع شد یه لوله اش هم مسدود شد ولی شکر خدا بعد دو سال از اون اتفاق با وی ای اف الان صاحب یه دختر 14ماهه هست 

من جراحی شدم لاپاراسکوپی  من اشتباه کردم بعداز سقطم   یک سال و نیم دکترایی رفتم که ا ...

من جراحی نشدم گفت اگه پایین نیاد جراحی میخواد خیلی بده اصن نمیدونم چرا اینجوری شد 

حالا باز خداروشکر زود فهمیدی. که دیگه تخمدانت رو از دست ندادی، اگه دیرتر میفهمدی اون تخمدان رو درمیوردن. 

انشالله باردار میشی نگران نباش. من مطمئنم که انشالله تا چند ماه دیگه که بدنت تقویت بشه باز باردار میشی. 

من جراحی نشدم گفت اگه پایین نیاد جراحی میخواد خیلی بده اصن نمیدونم چرا اینجوری شد 

خودتو ناراحت نکن 

هرچی بود گذشت 

از این به بعد به فکر یه بارداری سالم باش انشاءالله ♥️♥️♥️😘

بارداری اولت بود؟

بارداری پوچت چطوری بود؟اخه من بهمن بی بی مثبت شد ازمایشم ۲۱ شد باید تکرار میکردم که دیگه پریود شدم ت ...

یعنی از اون موقع مونده یا باز باردار شدی؟ جنین رشد نکرد دیگه با قرص سقط کردم ولی هنوز بقایا مونده باید هیسترو شم بعد این پریودم

عمری دگر بباید بعد از وفات ما را، کاین عمر طی نمودیم اندر امیدواری،،، 
سمت راسته

اره اکثرا نمی‌دونم چرا از راست میشه 

اینو میگم که امید داشته باشی 

من با یه لوله کاملا بسته( راست) 

ولوله چپم کمی انحراف داشت 

تو شرایطی که تخمدان راستم فعال تر از تخمدان چپم بود 

خب به چه دردی میخوره تخمدان راستم فعال باشه .وقتی لوله ش بسته س 

ولی باردار شدم 

هیچ چیز از قدرت خدا بالاتر نیست 

خیلیا ها ج از رحم بودن و باز بارداری سالمی داشتن