الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باید بتونی ببریش بالا و ازون بالا باز بیاریش پایین
خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُکاش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
نمیدونم🤔 وابستس حساسه ب شدت یکی از عمه هام همیشه میگ عمه جان تو هم شوهر نکردی، نکردی بایکی ازدواج کردی نمتونیم بگیم بالا چشمت ابرویه
خدایی دارم مهربون تر ازحد تصور. یک عدد اسفند ماهی خوش بین وپر از انرژی مثبتم. بهترین رفیقم آریل(فرشته براورده کردن ارزوها) هروقت احتیاج ب درد ودل داشتین میتونین روی من حساب کنین.
زیاد پیگیر طرف نباشیم زده میشه از ما به خودمون برسیم واسه خودمون وقت بزاریم دنبال اهداف به فکر ایندمون باشیم بلد باشیم چجوری باطرف مقابل ارتباط برقرار کنیم ارتباط حفظ کنیم و هزارتا چیز دیگه
مامان بزرگم همیشع یه داستانیو تعریف میکرد که از مامان بزرگش شنیده بود😊 میگفت روزی روزگاری کدخدای یه دهی به خاستگاری دختر کدخدای دهه کناری پدر عروس میگه من نه چیزی میخام نه چیزی میدم ور دارین دخترو ببرین😳 توراه عروس سوار بر الاغ میخاست بیفته به دوماد میگن افسارو بگیر نیفته دومادمیگه مفته بزار بیفته خلاصه هیچ وقت مفت نباشید حتی شما خانم خونه دار عزیزم😁
بهش احترام بذارید، مخصوصا پیش خانواده ی خودش و البته دو چیز هست که خیلی برای آقایون مهمه، یک شکمشون که همیشه غذای خوب بخورن و یکی هم مسائل جن.... سی، اگه از نظر این دوتا تامین باشن اسیر خانومشون میشن 🙂
آره اینقدر حرص میخوردم که میرفتم قدم میزدم نفس عمیق میکشیدم 😄 ولی میدونستم اگر اون لحظه دعوا کنم مشکلم حل که نمیشه هیچ طرفم هم دیگه نمیاد با من صحبت کنه راجع به خرابکاریاش و پنهون کار میشه یا از فضایی که من توش باشم فراری میشه چون مردا ذاتشون اینجوری که باید زیاد ازشون تعریف کنی و خونه رو آروم نگهداری