بچه ها پسرم پاش رفت تو شیشه از کنار تا وسط کف پاش ۶تا بخیه خورد ۲۱روز بعد کشیدمش الان ۳روزه ک بخیشو کشیده و گفت میتونه راه بره ولی اصلا پاشو زمین نمیذاره از نظر من زخمش کامل بسته ولی خودشم همکاری نمیکنه خیلی ناراحتم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)
۳ونیم خیلی ناراحتم من جدا شدم میترسم باباش بیاد ببینه هم اینکه هرروز باید بغلش کنم ببرم خونه مامانم ...
مامانم تعریف میکرد برادرم که کوچیک بود بخاطر ختنه تا چند وقت راه نمیرفت
بعد یکدفعه ای بدون اینکه حواسش باشه ، شروع کرد به راه رفتن. ترسش ریخت دیگه
پسرت هم هنوز ترسیده. کم کم باید باهاش راه بیای
🇮🇷 جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف میگوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل میگوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم. (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)