2777
2789
عنوان

بخیه کف پا

712 بازدید | 24 پست

بچه ها پسرم پاش رفت تو شیشه از کنار تا وسط کف پاش ۶تا بخیه خورد ۲۱روز بعد کشیدمش الان ۳روزه ک بخیشو کشیده و گفت میتونه راه بره ولی اصلا پاشو زمین نمیذاره از نظر من زخمش کامل بسته ولی خودشم همکاری نمیکنه خیلی ناراحتم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالشه ؟ 

حق داره. ترسیده 

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

همش میترسم نکنه دیگه راه نره

نترس

پاره شده بوده

زمان نیاز داره

برادرشوهرم پاشنه پاش تو تصادف پاره شده بود 

بخیه شده بود

بعد ۲ماه باز کردن

بعد۴ماه دیگه تقریبا خوبه اماهنوزم یکمی آزرده است 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
۳ونیم

عیب نداره،مجبورش نکن

باهاشبازی کن یا خوراکی بذار اونطرف بره برداره

۹۹/۹۹ درصد کامنت های بنده طنزه،خوشت نمیاد انگشتتو بذار پایین صفحه گوشی و بکشش بالا ..‌.😇
چند سالشه ؟  حق داره. ترسیده

۳ونیم خیلی ناراحتم من جدا شدم میترسم باباش بیاد ببینه هم اینکه هرروز باید بغلش کنم ببرم خونه مامانم ظهر دوباره این همه پله رو بیام بالا کمردرد گرفتم 

پسرم همه دنیام 😘💋💕
نبابا راه میره چندروز دیگه یه شهربازی ببرش همه چیز یادش میره تو بازی 

همین الان بردمش پارک هرکاری کردم راه نرفت برا عیدش کفش و لباس خریده بودم هیچکدومو نتونست استفاده کنه

پسرم همه دنیام 😘💋💕
۳ونیم خیلی ناراحتم من جدا شدم میترسم باباش بیاد ببینه هم اینکه هرروز باید بغلش کنم ببرم خونه مامانم ...

مامانم تعریف میکرد برادرم که کوچیک بود بخاطر ختنه تا چند وقت راه نمی‌رفت 

بعد یکدفعه ای بدون اینکه حواسش باشه ، شروع کرد به راه رفتن. ترسش ریخت دیگه 

پسرت هم هنوز ترسیده. کم کم باید باهاش راه بیای

🇮🇷  جریان حق و جریان باطل در تاریخ و در جهان امروز، درواقع بر سرِ «ربّ» مخاصمه دارند، نه بر سر امکانات و غنائم: «هَٰذَانِ خَصْمَانِ اخْتَصَمُوا فِي رَبِّهِم».یک طرف می‌گوید طرح خدا و برنامۀ خدا باید محقق و اجرا شود؛ ولی طرف مقابل می‌گوید ما خودمان برای بشریت طرح و برنامه داریم.                                                                       (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

این یه ذره درد بکنه نمیذاره زمین

خوب همونه دیگه هنوز یکم آزرده است

کار به کارش نداشته باش

کمکم خودش ببینه دیگه درد نداره میزاره

حساسش نکن

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون