2777
2789

دخترا سلام.میدونم مدتهاست دارین فکر میکنین چطوری کراشاتونو به شوهر تبدیل کنید من به عنوان کسی که آرزوی خیلییییی از پسراست بهتون یاد میدم‌. البته اگه من تو ذهن و فکر اون پسر نفوذ کرده باشم بعید می‌دونم دیگه بهتون نگاه کنه😏

خوب دخترا 

اول اینه که شیک بپوشین،چیزایی بپوشین که بهتون بیاد یه استایل خاص برا خودتون انتخاب کنین

عطر خیلییییی مهمه گلا خیلییییی 

سعی کنین با دخترا صمیمی باشین ولی به کراشتون رسیدن سگ محلش نزارین 

ادامشو هم میزارم 

خدا شفا بده

من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کراش العالمین جان 

سقف داره میریزه نمونی زیر آوار 😂

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

خب میگفتی کراش العالمین

سلام مادرم سلام پدرم سلام شماهایی که بدترین رفتار با کوچولوی درون من داشتید شما ها احمق ترین ادم های روی زمین هستید من بابت داشتن شما متاسفم، کودکی تا بهنجار من نشانگر اسیب های روحی و روانی کوچکی من هست شماهایی کع کودک درونم رو طرد کردید بلد نبودید ازم مراقبت کنید شماها باعث شدید قسمت هیجانی منطقی من از هم فاصله بگیره، پدرمادر بیشعورم من شمارا نمیبخشم شما فقد جوجه کشی بلد بودید خاک توسرتون.. کاش هیچ وقت دیگه از بطن شما بیرون نیام..من ازتون متنفرم و انزجار دارم.. کاش بمیرید ازتون راضی نیستم من دختر کوچولویی بودم ولی شما باهام به عنوان نوزاد و کودک به بدترین شیوه برخورد کردید ازتون متنفرم احمق های بی دست و پا ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشید عوضی ها ازتون متنفرم گمشید گمشید گمشیدگمشیدددددددددددددد اشغالایی عوضی ازتون متنفرم 😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

ببینین کجا ها می‌ره شما هم برین البته نه هر جای

سعی کنین هی جلو چشمش باشین ولیییی میگم سگگگ محلش نمیزارین بعد یه مدت که خیلی جلو چشمش بودین اگه دیدین داره بهتون نگاه می‌کنه عمیقققق نگاهش بکنین عمیققق