2777
2789
عنوان

مامان ها و باردار ها بیاید

108 بازدید | 14 پست

سلام عشقااا چطورین 

بیاید بگید سیسمونی های واجب چیه و بیشتر چه چیزایی استفاده کردین و واجب بوده براتون 

یه سری چیزها تازه مد شده نمیدونن بگیرم یا نه 

باردار ها از کی شروع کردین خریدارو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم چیزای جدید بدردنخور نخر چیزای واجب بخر من کلا همه چی خریدم ولی واجبترین لباس نوزادی بود با پتو حتما کلاه یکی دوتا اضافه بگیر ناف بند ساک نوزادی لوازم بهداشتی 

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️

خریدارو شروع کن هر چی میگذره گرونتر میشه

کالسکه صندلی ماشین +صفر ماه بگیر که کریر نگیری

ساک حمل عصای دستم بود

سرویس خواب اصلا مخمل و پرز دار نگیر بچه خیس عرق میشه

اگه تابستون میاد قنداق فرنگی نگیر که بدنش کم اب میشه سر بچه اولم سرم اومد تازه فقط یبار استفاده کردیم

حوله و وان حمام 

لوسیون و روغن بدن و کرم پاش رو دکتر ویزیت اول تجویز کرد چی بگیرم

زیر انداز تعویض

بنظرم چیزای جدید بدردنخور نخر چیزای واجب بخر من کلا همه چی خریدم ولی واجبترین لباس نوزادی بود با پتو ...

اها دمت گرم مثلا همین لبلس نوزادی چی بیشتر بگیرم من ۳ تا ۵ تیکه سایز ۰و۱گرفتم دو تا سر همی سایز ۰دو تا سایز ۱دیگه چی واجبه؟

خریدارو شروع کن هر چی میگذره گرونتر میشه کالسکه صندلی ماشین +صفر ماه بگیر که کریر نگیری ساک حمل عص ...

ساک حمل واقعا بدرد میخوره؟آخه بچه خیلی کوچیکه می‌ترسه آدم از بغلش دراره ولی اینجوری که تو گفتی فک کنم باید تو فکرش باشم

اها دمت گرم مثلا همین لبلس نوزادی چی بیشتر بگیرم من ۳ تا ۵ تیکه سایز ۰و۱گرفتم دو تا سر همی سایز ۰دو ...

همینا کافیه چون نوزاد زود سایز عوض میکنه

☁️🌈 خدا چقدر قشنگ میگه: ' و اللّه یعلم ما فی قلوبکم' حـواسـم هـسـت چـی تـو دلـت مـیـگـذره🧸🍯️                       از سال ۹۹ کاربر خاموشم میشه واسه سالم بدنیا اومدن بچم یه صلوات بفرستید 🙏😊❤️
خیلی استرس دارم که چیزی نگرفته باشم و بعدش با بچه کوچیک مجبور شم برم خرید    

نگران نباش من هفت ماهم بود باکلی ذوق رفتم خرید خداقسمت نکرد ازشون استفاده کنم برات دعامیکنم نی نیتو سالم بغل کنی لباس اینا مهم نیس🥰

ساک حمل واقعا بدرد میخوره؟آخه بچه خیلی کوچیکه می‌ترسه آدم از بغلش دراره ولی اینجوری که تو گفتی فک کن ...

والا برای من که از روز اول تا وقتی توش جا میشد استفاده شد

بیرونم میرفتیم جایی میرفتیم تو ساکش برای خودش دراز میکشید راحت

😁 با همین ساک حمل میرفتیم رستوران

چون سبکه برای خودتونم راحتتره حملش بچه هم بدنش درد نمیگیره تو بغل برای ما جایگزین قنداق فرنگی بود