2777
2789

هرچی که باشه😁

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یساعته دارم میپرسم شکمتون قبل بارداری گرم بوده یاسرد ،یکی نمیگه😏😏😏😏

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱
یساعته دارم میپرسم شکمتون قبل بارداری گرم بوده یاسرد ،یکی نمیگه😏😏😏😏

سرد

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

من همیشه شکمم سرده چطور مگر؟

شکمم سرده میگن رحمت سرده باردارنمیشی،راسته؟

میگفت: خدایا برای تموم روزمرگی های ساده ای که حوصلم سر رفت شکرت! چون میتونست آروم نباشه و کلی اتفاقای بد رخ بده.🌱

روزی س لیوان شیر 

یکم پسته

دوتا پرتقال و ی سیبم میخورم 

از اول همینا بوده لا ب لاشم قرصام و چیزای دیگه ولی اینا همیشه ثابت بوده

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.              
تایپک منم نمیان😢

ولشون کن😏حالا اگه اسم گوز یا شوهر میومد میپریدن وسط ،طلاق بگیر 😂😂

شکمم سرده میگن رحمت سرده باردارنمیشی،راسته؟

عزیزم منم رحمم سرد بود چرته روحیتو با این حرفا داغون نکن

تحت نظر دکتر باش انشالله ک بزودی مامان بشی 🫂

تهش قراره بمیریم. پس بذار از زندگی کردن نترسیم.ها؟ ریسک کنیم.بدویم.برونیم.گریه کنیم.بخوریم زمین.گم بشیم.موزیکامونو گوش بدیم.کتاب بخونیم.فیلم ببینیم.سفر کنیم.مشت بخوریم.جریمه بشیم.چک بخوریم.بخندیم... .         زندگی کنیم . 🤍⛓️.