2777
2789
عنوان

سرخ کن بدون روغن

556 بازدید | 18 پست

سلام کیا سرخ کن بدون روغن دارن؟واقعا کاربردی هست؟بدردتون میخوره؟چه مارکی هست ؟الان مارکت فیلیپس حدود ۱۱ تومنه بنظرتون ارزش خرید داره؟خواهش میکنم بگید اینجا بمونه برای کسایی که میخوان بخرن.چچن قیمت بالایی داره بهتره ادم تحقیق کنه

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...

منم فیلیپس دارم مدل مال من فک کنم ۲۰ شده قیمتش 

خیلی عالیه فقط دود میکنه غذای چرب بذاری

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونموقع که ۵ تومن بود خواستم بخرم اتفاقا برای شوهرم که روغنی نخوره پرهیز داره 

زد و ناغافل از کارش دراومد هیچ تو این چندماه از جیب خرج کردیم و اونم که میگی شده ۱۱ حیف و صد حیف داشتم میخریدما 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
خواهرم خریده اصلا راضی نیست  مارک فلیپس

حنما فیکه 

مارک فیلیپس خیلی خوبه سرخ کنش

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
منم فیلیپس دارم مدل مال من فک کنم ۲۰ شده قیمتش  خیلی عالیه فقط دود میکنه غذای چرب بذاری

چند لیتریه؟راضی عزیزم؟پول برقی زیاد میاد؟

اگر دین ندارید وبه خدا وبه قیامت اعتقاد ندارید لااقل آزاده مرد باشید....میشه برای آرامش دلم صلوات بفرستین...
من دارم و فوق العاده راضیم  برا من ۶ لیتری انالوگ هست یه برند المانی

اسمشو میشه بگی؟