2777
2789

ایشون یکی از آشناهای خواهرم هست و متاسفانه دچار یه خیانت ناخواسته و سؤتفاهمی شده. متاهل سه سال ازدواج کرده و ۳۵ سن دارند خانه‌دار بدون فرزند. زمان دانشگاه با یکی بودن خیلی همدیگه رو میخواستن، اما برای نداشتن شرایط تفاوت فرهنگ و شهر و مشکلات همه مخالفت کردن و بعد از ۵ سال باهم بودن جدا شدند. 

چند ماه پیش همدیگه رو اتفاقی می‌بینن و قرار یه ملاقات به گفته ایشون فقط یکبار که دلشون راحت بشه چون هر دو ازدواج  کردند و اون آقا بچه هم داره. از شانس ایشون سریع شوهر خانم میفهمه از چت‌ها عکس می‌گیره و بگفته ایشون شوهرش خیلی خونسرد و با سیاسته و به روش نمیاره و ایشون رو تعقیب می‌کنه وقتی میره سر قرار همینجور عادی با هم روبوسی میکنن و عکس میگیره شوهرش و مستقیم میره پیش پدر خانم. بگفته ایشون حسابی پدر خدمتش میرسه و الان چند وقته تو خونه پدرش حبسه. پدرشون هم از شوهرش حمایت میکنه و حتی همراه ایشون برای شکایت و درخواست طلاق میره و میگه که دخترم مهریه نمیخواد. البته میگه اینم از سیاست پدرشه. از اون آقا شکایت کردند و الان با وثیقه آزاده و احتمالا زندگی اون هم پوکیده. 

حالا پدرشون با پدرشوهرش وساطتت کردن و شوهرشون حاضر شدن ایشون رو ببخشن و برگردن سر خونه و زندگی. 

حالا ایشون مردده که برگرده به خاطر اینکه برگرده میگه عزت و احترامم کم میشه و دیگه جایگاه ندارم و شوهرم هم پر رو میشه و از اینجور حرف‌ها. 

شما بودید چه میکردید؟ 

هرچی که میدونستم همین بود و کلش رو گفتم شوهرشون رو هم تو عروسیشون دیدم. راست میگه خیلی زرنگ و خونسرده. اینکه گفتم به ظاهر خیانت برای اینکه واقعا خیلی شلوغ کاری شده و همش بخاطر اون روبوسی و عکس هست. 

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی بچه نداره اصلا برنگرده 

اشتباه کرده خیلی زیادتر از حدش تاوانم داده 

حالا دیگه چه احترامی مونده بین زن و شوهر که بخواد برگرده

فقط اگر اون اقا طلاق نگرفته لطفا بعد طلاق بهش پیام نده دیگه !!

ببخشید اما در هرحال بدون اطلاع همسرش رفته دوست پسر قبلیشو دیده...از نظر من هم خیانته...تازه چون دستشون رو شده اینطوری شده...

منم جای شوهرش باشم فکر میکنم شاید پیش میرفت اگه مچشون به اصطلاح گرفته نمیشد...از کجا معلوم دیدارها باز ادامه پیدا نمیکرد

لذا بهتره برنگرده.....

با آن همه دِلداده، دِلش بَسته یِ ما شُد                    اِی من به فدای دِل دیوانِه پَسندش💑💏

چه پدر بدجنسی داره،برگرده خیلی شرایطش سخت میشه چون خانوادش هم پشتش نیست،البته که با این پدر نمیتونه هم تو خونه باباش بمونه خدا کمکش کنه،آخه بگو روبوسیت چی بود دختر یه دست ساده میدادی حداقل،چاره ایی نداره میتونه برگرده ببینه رفتار شوهرش چطوره،باید استقلال مالی پیدا کنه،چون اینجور که معلومه هیچ جا جاش نیست

نگرانه اینکه اگه برگرده خونه شوهرش پررو میشه؟ 

ینی قبول نداره که اشتباه کرده؟ 

بنظر من باید برگرده خونه و از دل همسرش دراره...به هر روشی.. حتی شده سردی های شوهرشو باید مدتی تحمل کنه