2777
2789

قبلا عاشق شده بود خیلی شدید الان من نمیتونم هضمش کنم 

خیلی سخته برام😭😭

ازیه طرفی هم پسره خیلی خوبیه

دلیل قانع کننده ای هست از نظرم چون خودمم نمیتونم هضم کنم

اگر مذهبی افراطی هستید ریپ نزنید نظر منو نظرات من طبق دین نیستن شامل همه انسان ها میشن البته از نظر خودم ممنون😆الان دیگه کاربری دست خودمه فقط(رها)🥰6 اسفند 1402 بهترین تاریخ زندگیم بود پسر عزیزم دنیامو شیرین و رنگی کرد😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان ۲۴سالشه ومن ۲۰ سالمه .

از سن ۱۲ سالگی تا ۱۸سالگی باهم بودن و دختره هم ۲سال ازش بزرگتره 

بعد به اجبار باباش دختره با کس دیگه ای ازدواج میکنه ۶سال پیش الان یه دختره ۴ساله هم داره

بچه ها همش میگه تموم شده برام .میگه حسی بهش ندارم 

من نمیدونم چیکار کنم خیلی سردرگمم 

و اینم بگم اصلا راجبش حرف نمیزنه مگه اینکه خودم بگم بعد میگه چرا راجب خودمون نمیگی که میپره رو گذشته من

عزیزم دوره دوازده سالگی تا هجده هنوز دوره کودکیه😐

ماهممون تو اون دوران کراش هایی داشتیم واسشون خودمونو میکشتیم  الان که یادش میوفتیم کهیر می‌زنیم😂

بنظرم شوهرت راس میگه نباید زیاد جدی بگیری درموردش حرف بزنی چون ممکنه شوهرت نقطه ضعفتو بدونه بخاد بااین مسیله اذیتت کنه

برای اطمینان با یه مشاور خوب صحبت کن که باید چیکار کنی

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،