ظهور مولامون خیلی نزدیکه و چقدر خوبه که با گناهانمون اشک امام زمانمون رو در نیاریم و چقدر خوبه که ی زره مهربون تر از دیروز باشیم:) من افتخار میکنم ب دختری ک چادرش تو سختی ها باهاشه،به مادری که امنیت به خاطر دعاشه،به کشوری که قطره قطره خون من فداشه❤بارالها جرعت مارا سر سامان بده انقلابا مشق هوشیاری ب فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده...❤چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم من محال است که آن را ز سرم بردارم♥️عشق یعنی لافتی الی علی عشق یعنی رهبرم سید علی ♥️سید علی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ♥️در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای ،میشوم میثم تمار به دارم بزنید...ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم 🖤حاج قاسم هنوز هم زنده است.... 🖤حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی حرفامو میخونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤 کپی از ملوسکتونم۱
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من شاعرم ؛ ملقب به نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂 آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨
ظهور مولامون خیلی نزدیکه و چقدر خوبه که با گناهانمون اشک امام زمانمون رو در نیاریم و چقدر خوبه که ی زره مهربون تر از دیروز باشیم:) من افتخار میکنم ب دختری ک چادرش تو سختی ها باهاشه،به مادری که امنیت به خاطر دعاشه،به کشوری که قطره قطره خون من فداشه❤بارالها جرعت مارا سر سامان بده انقلابا مشق هوشیاری ب فرزندان بده قهرمانا در دل میدان بمان جولان بده رهبرا من مصطفایی دیگرم فرمان بده...❤چادرم تاج بهشتی است که بر سر دارم من محال است که آن را ز سرم بردارم♥️عشق یعنی لافتی الی علی عشق یعنی رهبرم سید علی ♥️سید علی فرمان دهد جان را فدایش میکنم ♥️در حفاظت ز امیرم علی خامنه ای ،میشوم میثم تمار به دارم بزنید...ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم 🖤حاج قاسم هنوز هم زنده است.... 🖤حسین میگیری دستامو حسین میبینی اشکامو حسین تو قلبم میمونی حرفامو میخونی از چشمای خیسم دردامو میخونی 🖤 کپی از ملوسکتونم۱
فرقی نداره من انسانی بودم رشته هایی مثل تاریخ عربی فارسی اموزش ابتدایی و ... رو داشت ت ...
معلم های دبیرستان یا رهنمایی چطور ؟همین فرهنگیانه
اره مثلا تو اگر بری تجربی بعد رشته علوم تخصصی تو همین فرهنگیان بخونی میتونی بری راهنمایی یا دبیرستان البته بسته به اینکه چه مقطعی معلم بیشتر نیاز دارن هم هست
دیگه این بستگی داره خودت چه رشته ای بیشتر دوس داشته باشی ولی اموزش ابتدایی زیااااد میگیرین اگر هدفت اومدن به فرهنگیانه اوون اخرین گزینه هات اینم بزن