2777
2789

بچه ها چند وقت پیش اب قطع شد وقتی وصل شد رنگش تقریبا سفید شد.یعنی وقتی ابُ میریزیم توو لیوان رنگش سفید میشه بعد از مثلا 30ثانیه زلال میشه.همیشگی نیستا ولی الان یه مدته هرچند هفته  چندروزش  اینجوری میشه.واقعا کلافه شدم ما اب معدنی میگیریم همیشه ولی خب واسه غذا درست کردن و چای دم کردن که دیگه نمیشه اب معدنی استفاده کرد.مثلا مهمون بیاد واقعا سخت میشه برام با اب معدنی غذا درست کردن  منم حساسم یکم میترسم اب مشکلی داشته باشه بچه م مریض بشه.

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.

هیچی نیست 

گاز محلول در ابه

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا من از بچگی این قضیه رو زیاد دیدم مگه اینا کلر نیس؟؟؟؟

مشکلی نداره دیگه

٢٠ آذر آزمايش cvs انجام دادم اگر كسى راهنمايى ميخواد ريپلاى كنه غلط املایی ببینم نمیتونم نگم لطفا ناراحت نشید با تشکر

توی اب کلر می زنن برای تمیز شدنش،نکران نباش 

فقط موقع استفاده بذار یکم بمونه تا شفاف بشه

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

هیچی نیست  گاز محلول در ابه

اره توی نت هم خوندم ممکنه علتش این باشه که هوا وارد لوله ها یا منبع اب رفته

و عشق اگر با حضور همین روزمرگی ها عشق بماند ،عشق است.........سادگیم را،یکرنگیم را به پای حماقتم نگذار..انتخاب کردم که ساده باشم و دیگران را دور نزنم.وگرنه دروغ گفتن و بدبودن و ازار و فریب دیگران آسانترین کار دنیاست.بلد بودن نمی خواهد.
اون سفیدی به خاطر کلر آب هست  چند دقیقه بذاری کلرش میره

بوی کلر اصلا نمیده ها

والا من از بچگی این قضیه رو زیاد دیدم مگه اینا کلر نیس؟؟؟؟ مشکلی نداره دیگه

جدی میگی؟من اولین بار همچین چیزی میبینم.چند روز پیش از مسافرت اومدم خواستم گلها رو اب بدم اب باز کردم ریختم توو پارچ یه جوری بود انگار نوشابه رو بریزی توی لیوان یه صدای گاز میده اینم همینجوری بود یکم بخار هم داشت.اب دادم گلهارو بعد پشیمون شدم نکنه گلهامو بسوزونه😐

ترجیحا آب معدنی مصرف نکنید  آب شهری بخورین یا آب تصفیه

چرا عزیزم؟اخه اب شهری اینجا اصلا خوب نیس دستگاه تصفیه هم نداریم