2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لیزر بکینی کلا اشکال شرعی داره چه رمصان چه غیرش.بحثشم لذت نیست .نگاه به عورت فقط توسط همسر جایزه .دک ...

کاملترین جواب👌👌👌

بعضی ها نمیدونم چرا می‌خوان طرف رو متقاعد کنن که این حرف درست نیست...استتار عزیز اگه از نظر شرعی میخوای بدونی که این پیام شما رو به جواب میرسونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد...نذر سلامتی و ظهور         ❤️امان زمان❤️ بخوان🙏
خب نمیشه نرفت ک

هزارتاراه هست برای موهای بکینی .میتونید خودتون شیو کنید با ژیلت موبر.پودر.حتی موم .اپیلیدی.میتونید همسرتون براتون انجام بده.

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
من جایی خوندم دیدن عورت زن ب غیر از همسر  برای هر کس دیگ حرام

پس زایمان طبیعی حرامه پس عمل کردن ناحیه بیکینی حرامه پس در اوردن سرطان رحم حرامه پس معاینه شدن حرامه آخه چه حرفایی ک میزنید! دکتر دکتره حالا چ زیبایی چ درمان

که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!
اره درمانیه چون عفونت ها کمتر میشه اصن توی دین خدا نظافت و زدن پشم اون ناحیه واجبه

بله نطافت دردین توصیه شده اما هزاران راه حلال برای نطافت اون ناحیه موجوده

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره درمانیه چون عفونت ها کمتر میشه اصن توی دین خدا نظافت و زدن پشم اون ناحیه واجبه

عفونت کجا؟ یه جوری میگی انگار من خانم نیستم، عزیزم بله باید موهای زایئد بدن رو اصلاح کرد ولی نه اینکه باعث نگاه حرام بشه. خودت تو خونه با نوره انجام بده یا با ژیلت.