الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من جایی خوندم دیدن عورت زن ب غیر از همسر برای هر کس دیگ حرام
پس زایمان طبیعی حرامه پس عمل کردن ناحیه بیکینی حرامه پس در اوردن سرطان رحم حرامه پس معاینه شدن حرامه آخه چه حرفایی ک میزنید! دکتر دکتره حالا چ زیبایی چ درمان
که وقتی میبینمت جزتو همه چی مشکیه! نه غذا هست نه خاب نه فرار نه قرار نه زمان نه مکان نه دردام نه درمان نه جهان نه جهان نه جهان!
اره درمانیه چون عفونت ها کمتر میشه اصن توی دین خدا نظافت و زدن پشم اون ناحیه واجبه
عفونت کجا؟ یه جوری میگی انگار من خانم نیستم، عزیزم بله باید موهای زایئد بدن رو اصلاح کرد ولی نه اینکه باعث نگاه حرام بشه. خودت تو خونه با نوره انجام بده یا با ژیلت.
استارتر برای حکم شرعی این کار راهنمایی خواستی، ما هم جواب شرعی رو از نگاه دین بهت دادیم.حالا تصمیم با خودته که جوابت افکار بنده ها باشه یا خدا. خود دانی