2777
2789
عنوان

تا الان اینارو برا نی نیم گرفتم

109 بازدید | 6 پست

بادی بدون آستین ۱
باید آستین دار۱
بلوز و تاپ و شلوار شماره ۱
بلوز و شلوار ست سایز۰تا۳ماه
بلوز و شلوار سایز۰
دو دست لباس شیک برای ۳تا۶ماه
ست بیمارستانی ۷تیکه
ست لباس۱۹تیکه
پیرهن و شلوارک برای ۹تا۱۲ماه
سرهمی مجلسی ۲ عدد سایز ۲تا۴ماه
کت و شلوار ۱سالگی
پاپوش ۲
جوارب۱
بند پستونک
بالشت شیردهی
حوله حمام
قنداق فرنگی ۲
فلاکس
ست شونه و ناخن گیر
قاشق ژله ای
پستونک
شیشه شیر ۲
انبار شیرخشک
شامپو و پودر بچه و لوسیون بدن
پتو
گهواره و لحاف

ساک بیمارستان 

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍

کاش عکسشو میذاشتی باهم ذوق کنیم

یه چاق خوشحال بهتر از یه سیس پک افسردس🍟مامان یه دختر 2 ساله شیطون تنهاارثیه ای که برای بچه‌م دارم یه لیست بلند بالا از فیلمای کره ای که دیدمه اولین بار که فهمیدم عاشقشونم وقتی بود که نقش اول سریال به اسم گیلدونگ بود  از تلویزیون پخش میشد و من با گوشی نوکیا کشویی از تیتراژ پایانی فیلم گرفتم و همیشه با اشک اونو نگاه میکردم همینقد تبااااه   عاشق سبک زندگیشونم خصوصا غذاهاشون آخ نگم از ترکیب کیمچی  نودل 😭🍡🍜🍱   راستی اسم کاربری هاتون معمولا تو ذهنم نمیمونه ( 🐠) پس تعجب نکن اگه یه جا مود بودم یه جا مهربون طبق حرفی که زدی نظرمو میگم! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینا تقریباً شدن ۱۰تومن

میشه بگید دیگه چیا ضروری هست که بگیرم؟

سرویس خواب نمیگیرم می‌خوام فقط یه دونه تخت کنار مادر بگیرم

دیدن و بغل کردن تو الان تنها آرزومه🥲 انشاالله همه چشم انتظار ها دامنشون سبز بشه🙏🤍
دستمال مرطوب  و پوشک به تعداد زیاد .....حوله خشک سه تا بگیر حتما پماد سوختگی لوسیون بدن  ک ...

خیلی ممنون پماد سوختگی رو یادم نبود