2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی کدوم بهتره

635 بازدید | 9 پست

بنظرتون چرخ راسته دوز فرقش با این چرخ هایی که همه کاره هست فقط تو اینه که اینا سرعت بیشتری دارن یا اینکه 

چرخ راسته دوز کلا تمیزتر میدوزه؟

راسته دوز که خیلی بهتره مسلما ولی برای مصرف خونگی ارزش نداره کلی هزینه کنی برای مصرف خونگی همه کاره ها خوبه چون قیمتشون هم مناسب تره ومثل خیاط ها دائم استفاده نمیشن ودیگه از بقی چرخ های دیگه بی نیاز میشی 

باجماعتی طرفیم که اگر براش کفش سم دارطراحی کنن بهش بر نمیخوره تازه با افتخار هم میپوشه. .اما اگه بهش بگی خدا برات حجابوطراحی کرده تاشان زنانه ات حفظ بشه سریع آزادی وحق انتخابش زیر سوال میره 😂دلم میخواد هرچی دوس دارم بنویسم 😂چهاردیواری اختیاری 😂😐چرانمیتونیم اسم کاربریمونو تغییر بدیم 😒چراهمه تونی نی سایت خوبن وجاریاشون بد چرا تلویزیون فیلمای کره ای پخش نمیکنه چرا آسمون ابیه چرا اینو تاآخرمیخونی مگه بیکاری😃😂😂😂 اینایی که توتاپیکا توهین میکنن بی ادب ان اگه خودم تویه تاپیک عصبی شدم رگ غیرتم زده بالا اما واسه شما خوب نیست 😡خواهرشوهرای نوجوون زبون درازن اصلا خواهرشوهرا ازدم خسیسن 😕😲همیشه حق باعروسه البته عروس مادرشوهرم 😂همیشه ظالم خواهرشوهره البته خواهرشوهری که عروس ماباشیم 😂چقد همسایه هافضولن 😬انگار کارآگاه تشریف دارن 😬چراخواهر شوهربایداینقدر خسیس باشه 😷بلانسبت بعضی توتاپیکا ازبس فحش میدن آدم یادهاپومیفته😂😂😂😂هرکی اینوخوند انتقاد کرد به اون ربطی نداره دلم میخاد هرکی تایید کرد خوشگله ازبعضی کاربرابدم میاد😁میدونی چرا چون بیتربیتن😷فحش میدن اما من فحشم بدم بخاطرتعصب روبعضی ازشماهاس😂😂اونهایی که به بقیه میگن نمکدون خودشون میرغضب ان 😂😂😂باچنتا شون برخوردداشتم چطوری فلانی میرغضب 😨😲به شماها چه آسمون قرمزه خورشید سبزه بتوچه چشمام مال خودمه فضووووول خانمای مارپلیییییی 😂ولگردای نی نی سایت 😎😎بعضیا توسایت ادای ناظمارودرمیارن چطورین میرغضبااینهایی که هی ادای روشنفکری درمیارن ومیگن مامسلمون نیستیم مسلمون هم شمانیست اسلام هم منتظر شمانیست خدابه شمانیازی نداره باکلاساااا😂فرت فرت غلط املایی نگیرید بیکارا😜کارآگاه بازی درمیاریدانتقادپذیرم اما چرت وپرت پذیر نیستم😂وقتی مرداروتونی نیسایت میبینم یاد زنای سرکوچه میفتم که انگارمجبورن سرکوچه بشینن😂 انتظار از هرنظرخیلی سخته مخصوصا منتظر نی نی 😍پس براشون دعا کنید وَزَكَرِيَّا إِذْ نَادَى رَبَّهُ رَبِّ لَا تَذَرْنِي فَرْدًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْوَارِثِينَ ﴿۸۹﴾و زكريا را [ياد كن] هنگامى كه پروردگار خود را خواند پروردگارا مرا تنها مگذار و تو بهترين ارث برندگانى (۸۹).

اول ببین واسه چی میخوای؟ اگه فقط واسه استفاده خودته همه کاره ، اگه میخوای مشتری بگیری راسته دوز ، همه کاره ها علاوه بر اینکه سرعت کمتری دارن همه نوع پارچه هم نمیدوزن

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فرقش اینه که میشه حجم زیادی باهاش کار کرد و برای چیزایی مثل دوخت پالتو و حتی تو لباس مجلسی هایی که پارچه اش روش کار شده و... مشکل پیش نمیاد

برای کار و خیاطی بهتره

ولی برای اینکه صرفا خیاطی باشه که برای خودتون لباس بدوزید چرخ های سبک تر خوبه 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱

اول ببین واسه چی میخوای؟ اگه فقط واسه استفاده خودته همه کاره ، اگه میخوای مشتری بگیری راسته دوز ، هم ...

اخه من برای تو خونه میخوام ولی میگم حالا که دارم هزینه میکنم چیزی بخرم که شاید بشه در اینده کسب درامد کنم 

راسته دوز یعنی دوختش هم فرق میکنه ؟ 

فرقش اینه که میشه حجم زیادی باهاش کار کرد و برای چیزایی مثل دوخت پالتو و حتی تو لباس مجلسی هایی که پ ...

اها یعنی با چرخ راسته دوز خیلی راحت میشه پالتو بدوزم 

اخه تفاوت قیمت انچنانی هم نداره کلا 

بنظر شما کدومش بهتره 

دلم میخواد در اینده ازش کسب درامد کنم الان در حال اموزش هستم 

راسته دوز فقط صاف میدوزه زیگزاگ و جا دکمه و اینا نمیدوزه ولی کیفیت دوختش و سرعتش بهتر از چرخ های دیگه است اصولا خیاطا برای دوخت معمولیشون از راسته دوز استفاده می‌کنند برای جادکمه  از چرخ همه کاره و بجای زیگزاگ زدن از چرخ سردوز استفاده میکنند

اخه من برای تو خونه میخوام ولی میگم حالا که دارم هزینه میکنم چیزی بخرم که شاید بشه در اینده کسب درام ...

خب تو باید قیمتشون هم در نظر بگیری ، راسته دوز تقریبا دو برابر همه کاره قیمتشه ، 

دوختش نه ، دوختش فرقی نمیکنه . 

کاربری دست دو نفره ...میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستی 🙏

اها یعنی با چرخ راسته دوز خیلی راحت میشه پالتو بدوزم  اخه تفاوت قیمت انچنانی هم نداره کلا  ...

راسته دوز بگیرید 

به جای ثروت دنیا نجف به ما دادند/خوشا به طالع ما خاک پا رسید به ما🌱