2777
2789
ببر دکتر تو خونت گلیم فرش و موکت داری؟چون این خشکیا بخاطر موکت و گلیم بوجود میاد متاسفانه

البته عزیزم نظرات همه این دوستان درسته ولی ترک برداشتن از کف پای صاف هم میشه ها !!!!!

من خودم کف پام صافه با پسرم پوستای پامون و زیر شستمون پینه شدید بسته و بعضی موقع ها خون میاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته عزیزم نظرات همه این دوستان درسته ولی ترک برداشتن از کف پای صاف هم میشه ها !!!!! من خودم کف پا ...

جدی؟من اینو نمیدونستم

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

شب پاشو روغن زیتون بمال تو نایلون پلاستیک بذار پاشو از روشم جوراب بپوشون، صبح پاشدنی درست میشه

دانشجوی پزشکی ام، اینجام تا نظرات مختلف رو ببینیم و بحث کنیم. با افتخار مذهبی و معتقد♥️♥️
جدی؟من اینو نمیدونستم

بله عزیزم وقتی مثل من کف پای صاف شدید داری فشار کل بدن میوفته رو کف پات و انگشت شستت انگشت شستت پینه میبنده و کف پات میچسبه به زمین و به همچی میخوره چون پوست کف پا مثل پوست پاشنه پا ضخیم نیست نازکه بعد پینه میبنده و به جاهای خشک بخوره خون میاد

بله عزیزم وقتی مثل من کف پای صاف شدید داری فشار کل بدن میوفته رو کف پات و انگشت شستت انگشت شستت پینه ...

کف پای صاف درمان نداره؟

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
بله گلیم فرش داریم

شاید دلیلش اونهم باشه ولی چون بچست حتما ببر پزشک ببینه