2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت...

| مشاهده متن کامل بحث + 2625 بازدید | 46 پست

تو چرا برای محبت و ابراز علاقه آنقدر حساب و کتاب میکنی یخ بازی درمیاری حتماً یا گیج بازی اون بدبخت هم خجالت میکشه ، من خیلی کم میام سایت ولی دیگه شما رو میشناسم خواهشاً از این حال خارج شو. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که تعارف ندارم اون دلش بغل میخواست  نگفت بعد تو پیام گفت

عزیزم خیلی دنبال اینی که چرا نخواست چرانیومد شاید واقعا خجالت میکشه کلا تواین مدت اگه به‌جای سوال که چرا خودش یکبار جواب خودتومیدادی که من میرم جلو شاید واقعا خجالتش می‌ریخت

منم شوهرم سرد نیست اما یکجورایی یکبار خودش پیشنهاد بده یکبار من همیشه اون پیشنهاد نداده اتفاقا وقتی زمانش مناسبه ومن پیشنهاد میدم خیییلی همه چیز بهتره

یکبار شما قدم جلو بزار همسرته

پیش قدمشو گاهی ولی زیاده روی نکن.  اون که پیش قدم شد تو همراهی کن 🌹

عزیزم خیلی خجالت میکشم دست خودم نیست من تو گذشته یه اتفاقایی برام افتاده از معاشقه و رابطه الان سرد شدم

عزیزم خیلی دنبال اینی که چرا نخواست چرانیومد شاید واقعا خجالت میکشه کلا تواین مدت اگه به‌جای سوال که ...

عزیزم اصلا اون لحظه یه حس خجالتی وجودم و میگیره اوایل خیلی بهش کشش داشتم اونموقه خیلی خجالتی  بود یکم حس میکنم سرد شدم

عزیزم خیلی خجالت میکشم دست خودم نیست من تو گذشته یه اتفاقایی برام افتاده از معاشقه و رابطه الان سرد ...

اون اتفاقا رو بسپر به زمان حل میشه. 

در واقع اصلا بهش فکر نکن میره تو فراموشی. 

از لحظات نامزدیت لذت ببر. 

همسرت و خودت لایق عشق و لذتیت 

حلال خدا رو حرام ندون

اون اتفاقا رو بسپر به زمان حل میشه.  در واقع اصلا بهش فکر نکن میره تو فراموشی.  از لحظات ...

عزیزم دهانش یوقتایی بعد از غذا خیلی بو میده از الان به خودم میگم اگه بوسم کنه چطور اون بورو تحمل کنم

عزیزم دهانش یوقتایی بعد از غذا خیلی بو میده از الان به خودم میگم اگه بوسم کنه چطور اون بورو تحمل کنم

آره بوی دهن بده

صمیمی که بشید بفرستش دندون پزشکی 

احتمالا دندون ووسیده داره

من که تعارف ندارم اون دلش بغل میخواست  نگفت بعد تو پیام گفت

بابا خجالت میکشه خوب کم کم بغلت میکنه همیشه یاد تو میفتم میگم این بالخره بغل کرد یا نه ذخیره کردم تاپیکتو تند تند میام سر میزنم باز خوب پیش رفتید😆

پروفایلم عکس خودمه برش ندارین لطفا❤ استارتری که تاپیک میزنی غیب میشی حتی یه لایک نمیکنی بفهمیم خوندی کامنتو یا نه خیییلی بی شخصیتی 😒وقتی تاپیک میزنی کامل تعریف کن  مارو حواله نده به تاپیکای قبلی