2777
2789
عنوان

کمک بعد کنکور پریود نشدممم!!!

362 بازدید | 24 پست

بچه ها من دی ماه کنکور داشتم تا قبل از اون ۱۵ هر ماه پریود میشدم ولی دی ماه ۲۰م پریود شدم استرس خیلی زیادی داشتم و بعد اون دیگه پریود نشدم . چیکار کنم پریود شممم🥲🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاملگی بعد کنکور گرفتی دختر😑🤕

برو دکتر 

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

منم تابستون یا تعطیلاتی ک خونه باشم پریود نمیشم اینقدر ک خونه واسم متشنجه 

ولی به محض اینکه یه کاری یا دانشگاهی داشته باشم و فقط واسه خواب بیام خونه بعد یه مدت دوباره پریودیم اوکی میشه

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه

یادش بخیر 

منم پنجاه پریود نشدم البته بعد از امتحان نهایی های سال سوم دبیرستان...

رفتم دکتر بهم امپول زد پریود شدم..بعد دیگه پریودم مرتب شد...

برای استرس گلی‌‌...برو دکتر 

شروع اقدام به بارداری: ابان ۱۴۰۰... وقتی نی نی دار شدم امضام رو عوض میکنم

منم همینطور سال کنکورم شدم از چند ماه قبلش هم اینطور شدم الآنم بخاطر کنکور ارشدم همینطور شدم 😂😂😂 رفتم دکتر گفت بخاطر استرسه قرص داد خوب شدم البته قرص روان و برا استرس نبودا .... ولی خب بنظرم شما برو دکتر ... چون تشخیص هرکسی با فرد دیگه فرق می‌کنه... شاید برا شما چیز دیگه باشه 

این کنکور چیست .... دوستانی که نمیخواین پریود شین کنکور بدین 😂