2777
2789
عنوان

کیا غیر انتفاعی درس خوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 1110 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه باید بلد باشم تا تست بزنم اصلا تست زدن بلد نیستم نسبت به دوستای دیگم حس میکنم هوش خوبی ندارم🥲 ...

اگه تجربی یا انسانی می خوای اصلا به نمره زبانت کاری ندارن

اصلا میدونی شرط با معدل پایانی خرداد ماه هست؟ 

نیمه اول ک تاثیر نداره😁

وقتی زیاد تست بزنی خودش قلقش میاد دستت نگران نباش 

شما غیر انتفاعی بودین؟برای تجربی برم غیر انتفاعی خوبه بنظرتون؟

من دهمم تجربی غیرانتفاعی

ازمون ورودی داشت دادم قبول شدم درسای الکی مثل دفاعی و جغرافیا نداریم به جاش کلاس تسته یکشنبه ها هم کلاس تست داریم کلا هر هفته هم ازمون جامع معلمامون هم اساپتادای معروف شهرن من راضیم

خودم میگم یه دولتی خوب که آزمون قبل از ورود داشته باشه بهتره ممکنه برم غیر انتفاعی پشیمون شم 

دقیقا من غیر انتفاعی بودم به مفت نیرزید فقط کلاس داره چون پول زیاد میگیرن وگرنه رفتی تو میفهمی چخبره 

غیر انتفاعی؟

ببین دختر من غیر انتفاعی میره اصلا قابل مقایسه با دولتی نیست هم از لحاظ تدریس هم پیگیری معلم و کادر مدرسه 

نکات کنکوری وتست ومیزان ساعت های که برای درس های تخصصی میزارن واقعا عالیه

تست هم  دارن ولی باید بازم از کلاس های تست آزاد کمک بگیری 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲
من دهمم تجربی غیرانتفاعی ازمون ورودی داشت دادم قبول شدم درسای الکی مثل دفاعی و جغرافیا نداریم به جا ...

من ک شانس ندارم میترسم برم خوب نباشه انگار پولمو ریختم دور

آخه باید بلد باشم تا تست بزنم اصلا تست زدن بلد نیستم نسبت به دوستای دیگم حس میکنم هوش خوبی ندارم🥲 ...

فرقی نداره دوتاش پشتکار مهمه به نظر من 

برای کنکور باید فقط تست بزنی و سرعت عمل داشته باشی 

ببین دختر من غیر انتفاعی میره اصلا قابل مقایسه با دولتی نیست هم از لحاظ تدریس هم پیگیری معلم و کادر ...

خودمم میگم بهتره برم غیر انتفاعی 

آخه اگه دولتی برم کلاسم بگیرم یه جور وقت تلف کردنه ولی غیر دولتی همون کلاس بهت یاد میدن دیگه

خودمم میگم بهتره برم غیر انتفاعی  آخه اگه دولتی برم کلاسم بگیرم یه جور وقت تلف کردنه ولی غیر د ...

اره عزیزم 

دختر منم تجربی میخونه اول اینکه بیشترین ساعات هفته رو اختصاص دادن به  درسهای تخصصی وبعضی از درسا مثل دفاعی واین چیزا رو اصلا تدریس نمیکنن و به جای اینا تست ونکات کنکوری رو کار میکنن مشاور تحصیلی دارن که پی گیر درس بچه ها هست وبراشون برنامه ریزی میکنه و معلم واستاداشون خیلی خوب وعالی هستن واصلا کم کاری نمیکنن 

تابستون براشون کلاس میزارن وسال قبل رو جمع بندی میکنن وتست باهاشون کار میکنن وگذشت از این کلا کلاسشون ۱۸ نفره و این خورش یه مزیت خیلی بزرگه نسبت به مدارس دولتی که ۴۰ نفرن 

من که خیلی راضی هستم دختر خودم درسش خیلی خوبه واین دوسال هم که میره این مدرسه شاگرد اول شده با معدل خیلی خوب 

نی نی یار لطفا پاسخ گو باش چرا بی دلیل کاربری منو تعلیق کردی ؟؟؟؟؟بسه دیگه خستم کردی این سومین باره 🥲