2777
2789

من پیش دکتر کامبیز پوریوسف توی تهران انجام دادم این سایتشه خواستی نمونه کاراش ببین 

متخصص انواع جراحی زیبایی هستن هم کارشون عالیه هم خیلی خوش برخوردن 

https://jarahezibaei.com/
سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶ شماره تماس: ۰۹۱۹۴۴۷۸۹۹۷

این پیج اینستاشون

دانشجوی جراحی پلاستیک،سرطان پستان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تهران نیستم و عمل پلک هم نکردم اما برای عمل که دنبال دکتر بودم تعریف دکتر میر و محمد طاهر رجبی  و علیزاده رو شنیدم اما شما اصلا به نی نی سایت اعتماد نکن اکثرا دارن تبلیغ میکنن مخصوصا یه دکتری که اسمش ابوالفضل رحیمی همش تبلیغش کردن 

شوهر شیلا خداداد دکتر جراح پلاستیک وزیباییه شیلا خداداد پلکش کمی افتاده بود .هی به شوهرش می‌گفت دوسش ندارم حس میکنم افتاده س  خود (شوهرش تو یه نشست پزشکی و تلویزیون گفته)شوهرش گفت اصلا نیاز نداره یه پف پلکه که سنتم بالاتر بره خوشگلترت می‌کنه الان عمل نکرده و شوهرش راست گفت چشاش کشیده شده پلکش پیدا نیست.زیاد شد😕توضیح من.حساس نباش.

اون هم هزینش خیلی بالاس هم فک کنم یکم خطرناکه خواهرم شکم داره خیلی میگع چربی های شکمم دربیارم بزنم ب ...

عزیزم اگر جراح خوب باشه هیچ خطری نداره بستگی به جراح و کلینیک داره

چربی به باسن برا مدتی ماندگاری داره

دانشجوی جراحی پلاستیک،سرطان پستان