2777
2789
عنوان

کارای زیبایی چقدر گرون شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 33 پست

ای بابا ول کن. بری دنبال عمل بیفتی کل زندگیت میشه عمل.هی ب خودت گیر میدی 

اینقدر دوست دارم شوهر ایندم پلیس نیروانتظامی (مخصوصاموادمخدد)باشه از اون پلیسا که قد بلندی دارن هیکلین بازوهای بزرگی دارن و چشم ابرومشکین ته ریش دارن  و باهمه مغرورن و اخمو فقط با خانوادشون مهربونن😎یه صلوات بفرستین همینطور که میخوام بشه فرهنگیانم قبول شم.ریپلای کنید شادشم♥️😻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کیه دکترت  من تو اینستا عکس کار هرکیو دیرم اندازه این قبول نداشتم ترمیای داغونو انقدر خوشگل می ...

به عکس و فیلم داخل  اینستا اعتماد نکن برو داخل مطبش و از نزدیک کارهاشون ببین

از قد کشیدن یکدیگر نترسیم ما همه درختان یک جنگلیم. 
من صورتم چاق شده خط لبخند افتاده خیلی بدم میاد  راهی نیست حذفش کنم بدون جراحی؟

فیلر باید بزنی منم میخوان بزنم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اسمش چیه

امین امالی

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بوتاکس مو  خوبه؟؟؟

اره

جای گودی ابله رو چطوری درست میکنن یکی رو گونم هست. وسط ابروهامم پارگی قدیمی هست گود شده. وسط ابرو من ...

نمیدونم منم دوتا جا گودی ابله رو پیشونیمه