2777
2789

دوماه نیمشه 

دو ماهه دیگ خسته شدم دلم کباب میشه براش آنقدر گریه می‌کنه شبا قطره هم میدم 

🌷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرش رو بالا بگیر تقریبا حالته نشسته شیر بخوره بعدش اروغشو بگیر سینه رو کامل بگیره نه فقط نوکش که هوا داخل دهنش نره چک کن حتما موقعه شیر خوردن بینیش تمیز باشه که از دهن نفس نکشه هوا بخوره بعد اروغ بگیر خیلیم جا به جاش نکن این دست اون دستش نکن اروغ که زد به پهلو بخوابونش پشته شونه هاشو با دو انگشت ماساژ بده تا نیمه های کمرش بعد که خوابید یه یک ساعت بعد شکمشو با روغن زیتون چرب کن و ماساژ بده و اینکه شبا تو گهواره یا ننو بخوابه دیگه گریه نمیکنه 

یه صلوات به نیته یه نی نی سالم برام بفرستید 💓😘 ممنون که مهربونید😘😘😘 باردار نیستم برا خوب شدنه روحیه و بعد اقدام برا نی نی هست 💓💓💓