2777
2789
عنوان

سلام سلام+حساب عوض شد و کمک واجب

1168 بازدید | 42 پست

عضو جدیدم

شماره کلا عوض شده منو نزنین

یک ربع عضو شدم 

خودم ریختم پشمام موند

من با کسی کاری ندارم تلو عودا منو دعوا نکنید

هیچی دیگه 

همین گفتم بدونین

فقط میشه اسم و پروفایل رو عوض کرد؟

بچه ها جدی بگم من فقط بخاطر یه دلیل اومدم اینجا

اونم این بود👇🏻

یک سال پیش دقیقا ۱۸ فروردین وقتی خواهرم ۳ ماهش بود شوهرش گذاشت رفت دبی و دیگه ازش خبری نشد

بعد از اون خواهرم خیلی اذیت شد و افسردگی گرفت

حالش خیلی بد بود

سر زایمان فوت کرد

من بچه رو به سرپرستی گرفتم اونموقع ۲۴ سالم بود 

مادر پدرمون رو توی تصادف از دست دادیم وقتی ۲۰ سالم بود ۵ سال پیش

به خانواده شوهرش هم بچه رو ندادم و شوهرش بچه رو متقاضی شد ولی قاضی بچه رو بهش نداد

این روند خیلی سخت بود ولی بعدش پسر خواهرم الان پیش منه

الان ۶ ماهشه

بهم میگه مامان درسته؟

اصلا شرایطش رو ندارم

الان پدر نداره اینو چطوری بهش بگم

اصلا دارم داغون میشم از درون

از لحاظ مالی و رفاه کامله منم که حواسم همیشه بهش هست

بخاطر این عضو شدم کمکم کنید

چیکار کنم

هنوز هنگم

نمیدونم اصلا

ممنون از همتون

بوس بوس

صبحتونم بخیر

شبتون هم امید وارم خوش گذشته باشه

نزن منو باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امیدوازم برگرفته از رمان باشه.... ولی اگه حقیقته چجوری قاضی بچه رو ب شما داد؟! پسفردا اون بچه بزرگ شه یقه تو میگیره ک از پدرش جداش کردی. خودت نمبخوای تشکیل زندگی بذی؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
امیدوازم برگرفته از رمان باشه.... ولی اگه حقیقته چجوری قاضی بچه رو ب شما داد؟! پسفردا اون بچه بزرگ ش ...

پدرش رد صلاحیت شد 

بدلیل مصرف مواد مخدر

نداشتن خونه

نداشتن کار

و از همه مهمتر سابقه خودکشی

بچه پیش این امنیت داشت؟

خود قاضی دستور داد

بجز من کسی رو نداشت 

داشت؟

نمیدونم چی نوشتی یکسال پیش اواهرت سرزایمان فوت کرد.۵سال میشم بچه روندادی دست پدرش والانم بچه ۶ماه یا ...

یکسال پیش وقتی خواهرش سه ماهه باردار بوده،شوهرش گذاشته رفته.

پدرمادرش اسی ۵ سال پیش فوت کردن

من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد.✨
نمیدونم چی نوشتی یکسال پیش اواهرت سرزایمان فوت کرد.۵سال میشم بچه روندادی دست پدرش والانم بچه ۶ماه یا ...

قیه هارو ریختی تو ماستا

خواهرم سه ماهش بود شوهرش رفت

وقتی ۲۰ سالم بود یعنی ۵ سال پیش پدر مادرم فوت کردن

بچه الان ۶ ماهشه

خواهرم سر زایمان فوت کرد

پدرش رد صلاحیت شد  بدلیل مصرف مواد مخدر نداشتن خونه نداشتن کار و از همه مهمتر سابقه خودکشی ...

اوه مای گاد. خب الان مشکل چیه؟ بچه ک پیشته.... ولی زندگی خودت فدا میشع. شرایط ازدواج خوب واست از بین میره

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند