2777
2789
عنوان

اتفاقی رفتم یه تاپیک قدیمی خانم هایی که بچه دار نمیشن

| مشاهده متن کامل بحث + 1056 بازدید | 106 پست

انشالله  منم تا محرم این تاپیکو بزنم🥲

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بچه اول نه ماهه اقدامم ..شما کیستم دارین؟

آره تنبلی تخمدان دارم ،از مجردی میدونستم بخاطر همین از اولش بچه میخواستم،الانم هم دکتر طب سنتی و هم دکتر شیمیایی گفتن فقط ورزش و اصلاح تغذیه درمانشه،چون چند دوره هم محرک خوردم اما خبری نشد

[QUOTE=283979503]آره تنبلی تخمدان دارم ،از مجردی میدونستم بخاطر همین از اولش بچه میخواستم،الانم هم دکتر طب سنتی و هم ...[/QUOTEشما از کجا فهمیدین تنبلی دارین؟یه سوال دارم ازتون آیا تعداد فولیکول زیاد نشانه پلی کیستیکه؟

[QUOTE=283979503]آره تنبلی تخمدان دارم ،از مجردی میدونستم بخاطر همین از اولش بچه میخواستم،الانم هم د ...

توی سونوگرافی مشخصه،تخمدانا پر از فولیکولای ریزه ک بالغ نمیشن،(وقتی بالغ نشن نه بدرد لقاح میخوره،نه پریود میشه آدم)

توی سونوگرافی مشخصه،تخمدانا پر از فولیکولای ریزه ک بالغ نمیشن،(وقتی بالغ نشن نه بدرد لقاح میخوره،نه ...

ببین من سونو داخلی که دادما روز 6پریودی 12عدد فولیکول سایر 7تا 10داشتم در تخمدان چپ..به نظرت بده؟

من ۱۰ روز محرم کلی عذاداری کردم برا حضرت علی اصغر چقد گریه کردم ، اخر اجابتم نکردن

بسپار به خدا؛کسی تو اطرافیان من نیست ندونه من چقد روانیه بچم،همیشه تو ذهنم بچمو تصور میکردم،اما الان نشده ...میگم حتما الان صلاح نیست...