2777
2789
عنوان

جدایمون

413 بازدید | 20 پست

سلام بچها من  شمالم خونه ی مادم 

همسرم بنا به دلایلی منو آورد اینجا و الانم بخاطره یه سری بهونها میگ میرم درخواست بدم در کمال نامرد ی

یه بچه دارم 1ونیم ساله

میگ دارم میام ببرمش یه هفته بعد میارم 

همه دارن مگین نده میبره نمیاره مجبور میشی بری خیانتو کتکو دروغو تحمل کنی 

من میگم بدم ببره اونم باباشه من هنوزم  شوهرمو دوست دارم کیا تجربه دارن بگن بدم یا نه بمونه بره درخواست بده بعد هر چی دادگاه گفت همون بهش 

موندم بین دوراهی ک از بچم بگذرم یه هفته یا از مردی ک هنوز دنیامه 

داشتن تو، داشتن بهترین چیز از هرچیزیه                       مرسی هستی(👨‍👩‍👦) 

چطور دلت میاد بچه یه سال و نیمه رو ول کنی بره ؟ 🙄🙄

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.