2777
2789

خوبه تا وقتی استفاده کنید من استفاده کردم دکتر بهم داده بود که بعد از یه ماه استفاده برم واسه لیزر که کرونا اومد من نرفتم 

استفاده نکنید لکه ها برمیگرده 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه تا وقتی استفاده کنید من استفاده کردم دکتر بهم داده بود که بعد از به ماه استفاده برم واسه لیزر ک ...

وای!

فروشنده که گفت ی دوره سه چارماهه اگر استفاده کنی حل میشه .فروشنده معتبری اینو گفت

وای! فروشنده که گفت ی دوره سه چارماهه اگر استفاده کنی حل میشه .فروشنده معتبری اینو گفت

نمیدونم واقعا دکتر به من داد گفت لکه ها را کمرنگ میکنه بعد بیا واسه لیزر  من یه دوره بیشتر استفاده نکردم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
نور نباید بخوره  به پوست وقتی استفاده کردی؟

شب میزدم میخوابیدم واسه نماز پا میشدم میشستم به من نگفته بود نیاید نور بخوره فقط گفته بود کرم شب 

خیلیم گرونه.ششصد ایناس.میگن گیاهی و بدون ضرر

اره من چهار پنج سال پیش سیصدو پنجاه یا هستاد خریدم الان فکر میکردم‌بیشتر ازششصد شده باشه  خواستین بخرین از جای معتبر بگیرید که فیک یا تاریخ گذشته بهتون ندن 

الان چطوره پوستت.لک داری یا کم ومک و جای جوش؟

اره لک دارم  بیست روز قبل عید ماست میزدم هر روز واقعا لک هام کمرنگ شده بود و پوستم روشن عید اومد نزدم باز شده مثل قبل