2777
2789
عنوان

انرژی منفی گرفتن از ادما

752 بازدید | 16 پست

بچه ها نمیدونم چرا وقتی من وارد جمعی میشم و یا مهمونی یا جایی میرم کلا با آدما وقتی وقت میگذرونم بجای اینکه انرژی بگیرم کاملا برعکس میشه و انرژیم میگیرن و خیلی حالم بد میشه فرقی نداره اون جمع چه جمعی باشه هر جمعی ک باشه من همینجور میشم و خیلی ناراحتم ازین موضوع

تازه وارد نیستم‌ کاربری قبلیم تعلیق شد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میدونی

من هیچوقت اجتماعی نبودم همه فکر میکنن منزوی ام

اما من خیلی سرحالم خیلی خوشحالم 

من خودم و دارم...خودم دوست خودم هستم

توهم وقتی میبینی از یه جمعی انرژی منفی میگیری ازش دور شو

آدم با خودش موفقه

این کاربری فقط برای من نیست...

من جمع خانواده شوهرم اینطوریه برام

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
منم ی مدت اینجوری بودم 

ازچی بود

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

کاملا بستگی داره با چه آدم هایی معاشرت داری

آدم های منفی نگر و غمگین، شکست خورده، سیاهنما، حسود، فاسد، اهل گناه طبیعی هست که انرژی آدم رو میگیرن

برعکسش آدم های مثبت نگر، موفق، شاد، دلسوز، مومن به انسان انرژی مثبت تزریق می کنن

میدونی من هیچوقت اجتماعی نبودم همه فکر میکنن منزوی ام اما من خیلی سرحالم خیلی خوشحالم  من خو ...

اره منم همینجورم عزیزم 

اما وقتی بقیع آدم رو اینجور میبینن همش هعی بهت طعنه میزنن ک اره تو افسرده ای نمیدونم اجتماعی نبودن چه ربطی ب افسردگی داره 

نمیدونم در حدی حالم بد میشد ک گریم میگرفت وقتی میومدم خونه از خودم متنفر میشدم از بس تعریفای چرت میک ...

درکت میکنم عزیزم 

اعتماد بنفس نداشتن

من اعتمادبه سقفم ک .ولی ازخانواده شوهر که خیلی لول پایینترن ازما اونجاانرژی منفی میگیرم چون بدم میادازیه عده

اره منم همینجورم عزیزم   اما وقتی بقیع آدم رو اینجور میبینن همش هعی بهت طعنه میزنن ک اره ...

به اونا هیچ ربطی نداره

من اوایل بلد نبودم از خودم دفاع کنم

ولی الان بهم چپ نگاه کنن قبر خودشونو کندن😂

این کاربری فقط برای من نیست...
به اونا هیچ ربطی نداره من اوایل بلد نبودم از خودم دفاع کنم ولی الان بهم چپ نگاه کنن قبر خودشونو کن ...

عزیزم   

خداروشکر گلم

من اعتمادبه سقفم ک .ولی ازخانواده شوهر که خیلی لول پایینترن ازما اونجاانرژی منفی میگیرم چون بدم میاد ...

حالا خوبه مثلا بعضیا مثل شما از کسایی ک باهاشون در اصل حال نمیکنن انرژی منفی میگیرن اما اینکه با کسایی ک دوسشون داری باز انرژی منفی بگیری  گیج کنندست خیلی