بچه ها نمیدونم چرا وقتی من وارد جمعی میشم و یا مهمونی یا جایی میرم کلا با آدما وقتی وقت میگذرونم بجای اینکه انرژی بگیرم کاملا برعکس میشه و انرژیم میگیرن و خیلی حالم بد میشه فرقی نداره اون جمع چه جمعی باشه هر جمعی ک باشه من همینجور میشم و خیلی ناراحتم ازین موضوع
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه
من اعتمادبه سقفم ک .ولی ازخانواده شوهر که خیلی لول پایینترن ازما اونجاانرژی منفی میگیرم چون بدم میادازیه عده
من اعتمادبه سقفم ک .ولی ازخانواده شوهر که خیلی لول پایینترن ازما اونجاانرژی منفی میگیرم چون بدم میاد ...
حالا خوبه مثلا بعضیا مثل شما از کسایی ک باهاشون در اصل حال نمیکنن انرژی منفی میگیرن اما اینکه با کسایی ک دوسشون داری باز انرژی منفی بگیری گیج کنندست خیلی