2777
2789
عنوان

سوتی های خواهرم...

1049 بازدید | 33 پست

چند سال پیش موقع نامزدی با نامزدش میرن لباس زیر بخرن خانمه یه لباس زیر بهش میده دورش توری چین چینی اینم میگه نه من اینو از زیر شلوار نمیتونم بپوشم.خانمه هی اصرار میکنه نامزدا از اینا میبرن اینم همش میگه نه زیر شلوار سختمه.اخرشم نمیخره.

چند وقت پیش رفته بود تست شنوایی دکتره برده تو یه اتاق یه دکمه مانند داده دستش گفته هر وقت صدا اومد اینو فشار بده.تا دکتره رفته بیرون دیده یه صدایی میاد تند تند دکمه رو فشار داده.چند لحظه بعد دیده دکتره داره با گوشی حرف میزنه نگو موبایل طرف زنگ میخورده اینم هی دکمه رو میزده.

یه بارم سوار اتوبوس شده میخواسته پیاده شه راننده فقط در جلو رو باز کرده اینم بلند داد زده پشتتم باز کن

😂😂😂

یه صلوات مهمونم می‌کنی به عشقم برسم؟مرسی..👣             _مَن هَمانم که خود قاتل و خود مقتولم؛ مَن هَمان مسئله ی ساده ولی مجهولم،،                                                  ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن..در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ و شکیرا هم خیانت شده..دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره..دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا..میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و..هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!! پس رها کن سرزنش رو ..اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه..فلذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است،🚶‍♀️🚬                                                      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خواهرم کلاس پنجم بود ، در ج‌واب سوال ابن ملجم کی بود ؟ 

نوشت : قاطر حضرت علی 😂😂

در جشن پایان سال این رو بزرگ کرده بودند گذاشته بودند روی استند ! 

لطف حق با ما مداراها کند       چونکه از حد بگذری رسوا کند
من خواهرم کلاس پنجم بود ، در ج‌واب سوال ابن ملجم کی بود ؟  نوشت : قاطر حضرت علی 😂😂 در جش ...

دمش گرم 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤